Bende resim yavas aciliyor bi acilsa yorum yapacamda
Canlarim benim.
ALLAH verdigi sagliktan etmesin..
başın şag olsun. oncelikle ve kabulleneme gibi bir durum olamaz insan oğlun da Almak ts vermek te allaha mahsus Tur ben genç yaşındaki arkadaşımı kaybettim peygamber Efendimiz çocuklarını kaybetti bu nedenle bu dünya sınav dünyası geçerse cennet. kalirsan cehennemBir an 14 yıl beyin kanaması geçirmiş sürekli odama yatalak babannemi hatırladım fotolara ağlayarak baktım duygulandım bayağı..Ölümünü bile hala kabul edemiyorum 2 yıldır.
başın şag olsun. oncelikle ve kabulleneme gibi bir durum olamaz insan oğlun da Almak ts vermek te allaha mahsus Tur ben genç yaşındaki arkadaşımı kaybettim peygamber Efendimiz çocuklarını kaybetti bu nedenle bu dünya sınav dünyası geçerse cennet. kalirsan cehennem
Saolun çok zor günler yıllar geçirdim.Şuan bile gözlerim dolu bu konu ne zaman geçse gözlerim dolar ya da yaşlı görsem..Belli etmemeye çalışıyorum ailemede.Veren de Allah alan da Allah ama insanoğlu işte..
gerçekten takdir ettim abi helal olsun allah işini rasgetirsin ben edebiyatcıyım güldürmesini çok iyi bilirim tontoslarıda cok severim valla çok hayırlı ve güzel bişey yapıyosun bravo
allah yolunu bahtını acık etsin valla saygılarımla
Aaa ne kadar güzel bi iş yapiyosun yüreğine sağlık be Adam.. Rabbim yüreğine gönlüne göre versin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.