(**GUNCELL**) çalıştığım huzur evinden kareler...(her sayfada mevcut)

---> çalıştığım huzur evinden kareler...

Canlarim benim.
ALLAH verdigi sagliktan etmesin..

n5RDjR.jpg

k1bDBy.jpg

Canlarim

Şapkası olan trafik kazası geçirmiş ve onun hayatı bir mucize en büyük hayranim

Bir an 14 yıl beyin kanaması geçirmiş sürekli odama yatalak babannemi hatırladım fotolara ağlayarak baktım duygulandım bayağı..Ölümünü bile hala kabul edemiyorum 2 yıldır.

Bir an 14 yıl beyin kanaması geçirmiş sürekli odama yatalak babannemi hatırladım fotolara ağlayarak baktım duygulandım bayağı..Ölümünü bile hala kabul edemiyorum 2 yıldır.
başın şag olsun. oncelikle ve kabulleneme gibi bir durum olamaz insan oğlun da Almak ts vermek te allaha mahsus Tur ben genç yaşındaki arkadaşımı kaybettim peygamber Efendimiz çocuklarını kaybetti bu nedenle bu dünya sınav dünyası geçerse cennet. kalirsan cehennem

başın şag olsun. oncelikle ve kabulleneme gibi bir durum olamaz insan oğlun da Almak ts vermek te allaha mahsus Tur ben genç yaşındaki arkadaşımı kaybettim peygamber Efendimiz çocuklarını kaybetti bu nedenle bu dünya sınav dünyası geçerse cennet. kalirsan cehennem

Saolun çok zor günler yıllar geçirdim.Şuan bile gözlerim dolu bu konu ne zaman geçse gözlerim dolar ya da yaşlı görsem..Belli etmemeye çalışıyorum ailemede.Veren de Allah alan da Allah ama insanoğlu işte..

Saolun çok zor günler yıllar geçirdim.Şuan bile gözlerim dolu bu konu ne zaman geçse gözlerim dolar ya da yaşlı görsem..Belli etmemeye çalışıyorum ailemede.Veren de Allah alan da Allah ama insanoğlu işte..

Aynen insan oglu elinde olana. bir şey değil gibi gözüküyor ama elimizde olan bir şey onlara yapacağımız en büyük iyilik dua etmek kuran okumak onlar için hüngür hüngür ağlamak aylarca olsun onlara iyilik etmiş olmayız peygamber efendi mızın Sünnetin yerine getirmek en güzeli Onlar için üzülme biliyorsun ruhuna oku

gerçekten takdir ettim abi helal olsun allah işini rasgetirsin ben edebiyatcıyım güldürmesini çok iyi bilirim :) tontoslarıda cok severim valla çok hayırlı ve güzel bişey yapıyosun bravo :)

gerçekten takdir ettim abi helal olsun allah işini rasgetirsin ben edebiyatcıyım güldürmesini çok iyi bilirim :) tontoslarıda cok severim valla çok hayırlı ve güzel bişey yapıyosun bravo :)

allah razı olsun kardeşim sevmem lazım yoksa yapamaz sib bu işi merhamet in olmasi lazim onların Güldür mek Eğlendir mek benide mutlu ediyor beni ya hepsi çocuk gibiler saolsasin güzel dileklerin. için :)

allah yolunu bahtını acık etsin valla saygılarımla :)

Aaa ne kadar güzel bi iş yapiyosun yüreğine sağlık be Adam.. Rabbim yüreğine gönlüne göre versin

Doğru öyledir muhakkak :( hepsine dikkat et kendinede

[MENTION=169342]Mesa[/MENTION]
EYDVNB.jpg

seni görecem duye tutara teyzem bu işte :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri