(**GUNCELL**) çalıştığım huzur evinden kareler...(her sayfada mevcut)

---> (**GUNCELL**) çalıştığım huzur evinden kareler...(her sayfada mevcut)

Çok sevimliler ya :)

---> çalıştığım huzur evinden kareler...

Bunlari Burda Paylasiorsun Haberleri Varmi ....

burda olanların hix birinin haberi yok hepsi Alzheimer hastası unutuyor beş dk ya

Altzheimer Diye Unutuyorlar Deme ...Dikkatli Ol Cocuklari Torunlari Vardir...

Sahsen Benim Ailemden Birine Izini Olmadan Bi Siteye Resimlerini Ekleseler... Dava Acarim...

Altzheimer Diye Unutuyorlar Deme ...Dikkatli Ol Cocuklari Torunlari Vardir...

Sahsen Benim Ailemden Birine Izini Olmadan Bi Siteye Resimlerini Ekleseler... Dava Acarim...

Yok ben gösteriyorum ailelerin haberleri var face si var buranin bütün resimleri oraya paylaşıyo r lar hepsini. haberi var bilgisi var

Bilgileri Varsa Sorun Yok Yoksa Ömrün Boyunca Cekersin :))

Ama Cok Tatlilar ...

burda her eğlence yapıldığında resimleri fareden hep yayınlıyor lar hepsi görüyor hatıra diye bizde çekiyor uz bakıyorlar özel eğlenceli olduğu zamanlar çeker gösteriyor uz Yakınları na seviniyor lar

burda her eğlence yapıldığında resimleri fareden hep yayınlıyor lar hepsi görüyor hatıra diye bizde çekiyor uz bakıyorlar özel eğlenceli olduğu zamanlar çeker gösteriyor uz Yakınları na seviniyor lar

Oralarda buralar ayni sey Degil :) Face de Istedikleri Kisileri kabul ediolar Ve Ya O Huzureviyle Ilgili Faliyetleri.Yinede Sen Bilirsin..

Yok herkese açık orası burası Nida biliyorlar herkez değil bazen gösteriyorum ben yakınlarına :)

Gizlilik Yokmu Orda :)

Onlarca hikayeyi barindiran bir cati desek buna :)

Guzel kareler elinize saglik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri