(**GUNCELL**) çalıştığım huzur evinden kareler...(her sayfada mevcut)

---> çalıştığım huzur evinden kareler...

Sen etiketlemesen gormezdim.
Masa ALLAH sana. Ne guzel. Bende gitmek ziyaret etmek istiyorum.
Hataydan gelirken baktim.teyze torbasini tasiyamiyor aldim ucaga kadar tasidim. Zaten ucagin merdivenlerinde fark ettim. Sonrada inincede bagaj beklenen yere kadar tekrar tasidim. Goya bi oglan yardim ediyordu ama ucaktan inip ucak otobuslerine binene kadar yardim etmis.
Kendi annem geldi aklima. Annemde herseyi tasiyamiyor. Baskasi yardim ettimi hem annem hem bizler memnun kaliyoruz.

Yaslikara yardim etmek cok guzel bir duygu.

Cok sevimliler masallah Allah Uzun Saglikli Ömürler Versin...

Paylasim Icin Tesekkürler...

Meslegin Ayri Bi Güzeligi Var Ama Bi Okadarda Yorucudur Bilirim...

evet tatlılar cocuk gibiler hele alzheimer hastaları hepten cocuk gibi oluyoarlar cok zor gercekten bu isi severek merhametin yoksa yapamaazsın

Sen etiketlemesen gormezdim.
Masa ALLAH sana. Ne guzel. Bende gitmek ziyaret etmek istiyorum.
Hataydan gelirken baktim.teyze torbasini tasiyamiyor aldim ucaga kadar tasidim. Zaten ucagin merdivenlerinde fark ettim. Sonrada inincede bagaj beklenen yere kadar tekrar tasidim. Goya bi oglan yardim ediyordu ama ucaktan inip ucak otobuslerine binene kadar yardim etmis.
Kendi annem geldi aklima. Annemde herseyi tasiyamiyor. Baskasi yardim ettimi hem annem hem bizler memnun kaliyoruz.

Yaslikara yardim etmek cok guzel bir duygu.

aynen ablacım yaa cok duygu dolu bir sey insanlara yardım etmek cok güzel bir sey yaa onlarla sakalasıyoruz egleniyroruz en güzel tarafı sana bir duaları etmesi kapıdan girerken yüzlerinin gülmesi hos geldin demeleri anlatılmaz bu ya yasanması lazım zaten abla sen gormeseydin ben cok üzülürdüm :)

Bende staj yapmıştm cidden çok guzel bi duygu orda çalışmak. Yaşlılar cok ilgi ve sevgi beklio ve onlara sevgi ve ilgi vermek güzel birşey. Maşallahcok tatlilar :)
Hepsini ellerinden öperiiim

Bende staj yapmıştm cidden çok guzel bi duygu orda çalışmak. Yaşlılar cok ilgi ve sevgi beklio ve onlara sevgi ve ilgi vermek güzel birşey. Maşallahcok tatlilar :)
Hepsini ellerinden öperiiim

Ne güzel bie şey ya insanlar yaşlılara saygı sevmesi :) senin. böyle düşünme n çok mutlu etti beni. gerçekten çok hoş bir duygu onlar için. bir şeyler yapmak

Kimse yalniz kalmamali heleki bi tarihi devirdikten sonra evlatlarina torunlarina,ailelerine en cok ihtiyac duyarken
Kendimi dusunuyorumda iki kisinin yoklugu beni delirme asamasina getirmisken hepten yalniz olmak yasarken olmek gibi
Neyse ya yine cok daldim :) seni gormus oldum iyi oldu :)

Kimse yalniz kalmamali heleki bi tarihi devirdikten sonra evlatlarina torunlarina,ailelerine en cok ihtiyac duyarken
Kendimi dusunuyorumda iki kisinin yoklugu beni delirme asamasina getirmisken hepten yalniz olmak yasarken olmek gibi
Neyse ya yine cok daldim :) seni gormus oldum iyi oldu :)

Aynen yalnız kalmamalı yardıma muhtaç olanlar
zaten benim resmim vsr bir bakar san görür sum :D üye resimleri sayfasına

boyle insanlara yardimci oldugunuz icin sizi kutluyorum ve ne mutlu sizlere diyorum.

maşallah
maneviyatı yüksek bir iş yapıyorsunuz
sevap işlemek için bol fırsatınız var :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=129837]zaman93[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=166484]AfetSu[/MENTION]
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]

yorumlarınızı beklerim :( üzüldüm bende boş bırakmayın bu konuyu arkadaşlar hepimizin sonu yaşlılık allah gösterir se

devamı gelecek rakiplerini zi beklerim

çok güzel bi mesleğin var ben uzun zamandır giremedim foruma giremedim bu ara sınavlar vardı onlarla meşguldüm kusura bakma

çok güzel bi mesleğin var ben uzun zamandır giremedim foruma giremedim bu ara sınavlar vardı onlarla meşguldüm kusura bakma

önemli değil geldin ya :) yorucu ama bir o kadar da tatlı bir iş eğleniyor sun eğlendi riyor onlar gülünç e için gülüyor :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri