Hocam sen annenin karnından karizma olarak doğmuşsun be. xD
:Ç ulen ya emre xD bende gayserideyim bu arada talastayım küçük bi df buluşması yapalım eneste yanımdaİngiliz ligi futbol takımlarının holiganları gibisin. Hayatına imreniyorum kanka xD
Hani kodlar filan hoşta, arada kavga lazım gürültü lazım bağırıp çağırıp feriştahınızı sektire sektire eve yollarım lan diye bağırmak lazım. Heyecan arıyorum ama bulamıyorum. Napiyim? Gayseri ıhh ıhh diye tezahürat mı yapıyım sen söyle xD
Karizmasın Karizmaaaa
Teşekkür ederim , sizin yoldaki ufaklığıda allah size bağışlasın ne mutlu sizeMasallah Allah ailene bagislasin
Eyvallah eko başkan sağolasın kardeşim ama bırakılmaz bu dalga artıkHoliganlığı bırak birader ayık Allah senin karşına güzel insanlar çıkarsın hakediyorsun biraderim fotoğraflar 10
:Ü:Übence bırakma holiganlık da yakışıyor sana Ediz :3dgxn:
Karizmatik ve yakışıklısın, sakal çok yakışıyor bu arada... :3cy2c::krzma:
Kardeşim allah hepimizi sevenlerimize bağışlasın amin.. İlk resim sağdaki, ikinci resim soldaki , üçüncü resmi söylememe gerek yok son resimde deplasman otobüsünde ise sağda siyah şapkalı benimHangisi sensin tam olarak bilemesem de xD Allah sahibine bağışlasın. Arkadaşlarınla da taraftarlığınız bitmesin
O kadar bellimiyiz xD[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]Kesin Ediz dediğim kişi senmişsin xD İyi bari içime doğmuş yanlış insanı dememişim. Allah razı olsun amin diyorum :R
Maşallah kardeşim Allah sevdiklerine bağışlasın...
:Ç ulen ya emre xD bende gayserideyim bu arada talastayım küçük bi df buluşması yapalım eneste yanımda
Enes kim tanıyamadım ama olur buluşalım hacı xD
olum bak senin iş yerini basarım :Ç
kanka yeğenim benim enes kayserideki..
kayseriye yanına geldim onların işte
Gonya yolundayım xD
Kimin dayısı be
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.