:11:Foruma üye olduğumda ilk senin resmini görmüştüm epey büyümüşsün
Sildim ya baktım herkes tek tek koymuşDaha çok vardı silinmiş xD
Ya Ediz bir insanın siması hiç mi değişmez. İlkokulda neysen hala osun. Fakat biraz vücut yapılmış hali xD
Sildim ya baktım herkes tek tek koymuş
herkes aynısını söylüyor, biraz göbek yapmış hali dersen anlaşabiliriz :3dtgy:
xDxDO zaman daha göbekliydin benden daha mı iyi bileceksin xD Şu an iyisin gayet kendine haksızlık etme:3dth8:
Şeyi merak ediyorum ya gülüşün de aynı mı hala :3dtgy:
xDxD
kızım 190 a 100 kg , bir alkol göbeği var hafiften gören ediz çok kilo almışın diyo basketi bırakmıycaktık :3dtgy:
Valla 8 sene oldu 8 nasıl gülüyodumki :3dtgy:
bak birtane daha ekledim tişörtün bolluğuna bacakların genişliğine dönde bir bak xDBir ara baya zayıflamıştın lise döneminde galiba ay bilemedim şimdi sen daha iyi bilirsin o zaman ben öyle hatırladım xD
O kadar olmuş mu be. Vallahi komikti sanki sen gülünce gülüyordum bende öyle aklımda kalmış xD
bak birtane daha ekledim tişörtün bolluğuna bacakların genişliğine dönde bir bak xD
yok yok değişti o ama patlatıyom yine kahkahayı :3dtgy:
Allah razı olsun keyfim yerine geldi :3cy0v:Ya evet onda yapılısın ama kötü durmuyor onu anlatmaya çalışıyorum xD
Patlat tabii ya :3dtgy:
ilk resim burak abinin mevzusundan sonra yara almamamızı kutluyoruzhayırdır ne ayaksınız siz? pozu
iyisin
Estağfurullah kardeşimm , teşekkür ederimHocam maşallah, yakışıklılığınız kıskanılır. Allah sevdiğinize bağışlasın :R
Teşekkürler kahve hanımmaşallah guzel kareler
Allah sevdıklerınıze bagıslasın
Allah Sevdiklerine + Sevenlerine Bağışlasın Kardeş. :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.