Ögretmenlik bence sana en yakısıcak meslek anlatımın,sade dilin,mütevaziligin, yardım severliliğin, büyüklerine saygın vs. vs. kısacası cogu özelligin tanıtımından belli canım.Umarım ilerde istedigin meslegi eline alır ve çok çok başarılı olursun...
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]
luzumundan fazla guzel bir sarki,
sanki
levent yuksel-zalim
Seni tanıtıgıma memnun oldum [MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]cim...bende senin gibi insanlara cabuk güvenen cogu zamanda yanılan biriyim ama yanılmam benim güvenimi azaltmaz...inadına güvenir,inadına severim..cünkü bunlar insanlara has bir özelliktir sevemeyen ve güvenimizi yıkmaya calışan insanların insanlık duygularından yoksun olmaları beni baglamıyor...yanıldıysam beni yanıltan kişiyi silerim diger insanlara mal etmem bunu...umarım sende böyle yaparsın cünkü sevebiliyor ve güvenebiliyor olmak güzel bir duygu...bunu tadamayan insanlara üzülmek lazım sadece...hayvanları da sever fakat dokunamam ) hiçbirine...uzaktan seven insanlardanım..ve hayvanlarına şiddet uygulayan, onları sadece evlerini korumakla yükümlü oldugunu sanan yada süs olsun diye igreti bir kulube yapıp kuru ekmekle besleyen insanlara sinir olurum...hayvan bakma sorumlulugunu aldıysan gerektigi gibi bakacaksın onlarında CAN'lı olduklarını unutmayacaksın...fazla uzatmadan susayım)
kendini güzel tanıtmışsın hayırlı olsun sayfan
Tik tik tik kimse var mi?
Nasilsin canim hersey yolundadir umarim izmirdeyim suan keske bi yolunu bulup gorusebilseydik ne iyi olurdu
Ben teşekkür ederim güzel düşüncelerine katılıyorum hayvanlarla alakalı...Ben 1 2 yıl sonra ( şu an dışarıya cok fazla cıkamadıgımdan ) bir dernege üye olmayı düşünüyorum zaten..ama bu ya yetim cocuklara yardım eden yada fakir cocuklara yardım eden bir dernek yada engellilere yardım eden bir dernek olmalı..yani şimdiki düşüncem bu yönde..cünkü gerçekten toplumda yetimler ve engelliler dışlanıyor 2. sınıf insan muamelesi görüyor ve eşinden ayrılmış kadınlar... koca dayagı yiyip sokakta kalan kadınlar yani nereye dönsen yardım eline muhtac bir sürü insan ve hayvan tabiki...insanlarımız bu kadar duyarsızken hayata sadece eglenmeye geldigini düşüp ömür cürütürken bu durum yıllarca böyle devam edecek zaten...
Beni de inşallah zamanla tanırsın, kendimi anlatmak yerine insanların beni izleyerek fikir edinmesini, beni onların yorumlamasını tercih ederim...cünkü ben ne anlatırsam anlatayım karşımdaki bende ne görüyorsa ben onun için öyle biriyimdir bu yüzden zamanla yakından tanışırız umarım)
İnşallah daha duyarlı olan bir toplumda bişeyler yapmaya calışırz bu bahsettigimiz iki elin sesi var sözünü 200 el olarak değiştirirz) Netten de yapılacak çok şey var aslında ama eglenmek daha zevkli geliyor herkese galiba...sayfanı cok meşgul etmeyeyim bir sgün sohbette uzun uzun konuşuruz inşallah) tekrar tanıdıgım için memnun oldum canım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.