Gold Üye Ol ! - Güncellendi -

---> Gold Üye Ol ! - Güncellendi -

pahalı falan değil ama benim kartım yok ki :(
kendimi küçük emrah gibi hissettim ya :'(

Neresi çok ya 1 aylık 20 tl xat de ki daysler bile daha pahalı bence iyi fiyatı çok yüksek değil .

Hayırlı Olsun İlerleyen Zamanlarda Alabilrim Suanda Cs Sw Almayı Planlıyoruz Oradan Aldıgım Parayla Alabilrim. :)

Google reklamı ile site giderlerini karsılamak daha kolay olurdu herhalde :D Site üyeleri zaten ister istemez kastığı her mesaj ile forum gelirine katkıda bulunuyorlar birde extra katkı için para almak ne kadar doğru bilemiyorum :D ki bu özellikler için çoğu site forum içi uydurma çip puan kullanılır :D üyeleri forum katılımına çekip googleden daha çok kazanabilmek için :D yani üstüne ücret ödemeye ne kadar değer bilinmez. Neyse bana düşmez sadece şaşırdım bu bölümü görünce :)

Google reklamı ile site giderlerini karsılamak daha kolay olurdu herhalde :D Site üyeleri zaten ister istemez kastığı her mesaj ile forum gelirine katkıda bulunuyorlar birde extra katkı için para almak ne kadar doğru bilemiyorum :D ki bu özellikler için çoğu site forum içi uydurma çip puan kullanılır :D üyeleri forum katılımına çekip googleden daha çok kazanabilmek için :D yani üstüne ücret ödemeye ne kadar değer bilinmez. Neyse bana düşmez sadece şaşırdım bu bölümü görünce :)

Akıl verdiğiniz için teşekkürler.

- Gold Üyelik Zorunlu Değildir.

- Google reklamları alıp Çok para kazanıp sıtenın heryerı Çöp Olacaksa, sıteyı yavaslatacaksa, reklamlardan forum ıcerıgı gorunmeyecekse Çok para istemiyoruz biz.

- Özellıkler kısıtlı cunku ımzada resım vs herkese acık olursa Yıne syafayı yavaslatacaktır. tekrar soyluyorum bızde hersey lımıtlı.. ve ısteyenler takılıyor :) zorun yok yanı..

- foruma yazdıgınız mesajlar bıze katkı saglamıyor. katkı ıcın paylasımda bulunun kısmını coktan gectık bız . sanaldakı hemen hemen her konu mevcut sıtemızde. aksına gereksız acılan sureklı aynı konular sadece sunucu kalabalıgı yapıyor.

iyi forumlar. :)

bende olmak istiyorum ama çok pahalı

bende olacam ....

Moderatör tarafında düzenlendi:

zorunlu değil gold üyelik...o yüzden düşünmüyorsanız buraya yazmanıza luzum yok...Gereksiz mesajlar silinmiştir

Güzel bir uygulama, ama fiyatlar biraz daha uygun olsaydı keşke bu aralar borçlarım var, inş ilerde bende gold üye olurum

Tamamda adamlar o kadar uğraşıyor nasıl ayakta kalcak site

Mobil Ödeme ile VİP olucam.Bu konu hakkında bilgi alabilir miyim acaba?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri