Gizemli değilim itiraf ediyorıum :)

---> Gizemli değilim itiraf ediyorıum :)

Ya şehirleri seçerken kırklareli yoktu artvin yazdım ben de :D ilginç bi durum ama bak istersen :D

Cidden yokmuş ya. :) Genelde Kırıkkale ile çok karıştırılır. Bilirim orayı. Oraya gideceğim dediğimde aman canım bir saatlik yol Ankara'dan denir halbuki kaç saat. :) Neyse lafı uzattım. :)

İtiraf etmen iyi olmuş ve çok sıcakkanlıyızdır biz. Kimse kimsenin evini bulupta gidip onu öldürmek istemez. xD Tabi ben arada [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] nın evini basıp onu odasında kendi yastığıyla boğmak istiyorum ama o ayrı. :I
Hoş geldin bu arada aramıza, ben Eda. Burada yazmak ne kadar saçma olsa da sevecenin tekiyimdir işte ne yapayım. :I
-bunlar hep yalnızlıktan... yoksa bu kadan saçmalamam, valla bak :M-

İtiraf etmen iyi olmuş ve çok sıcakkanlıyızdır biz. Kimse kimsenin evini bulupta gidip onu öldürmek istemez. xD Tabi ben arada [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] nın evini basıp onu odasında kendi yastığıyla boğmak istiyorum ama o ayrı. :I
Hoş geldin bu arada aramıza, ben Eda. Burada yazmak ne kadar saçma olsa da sevecenin tekiyimdir işte ne yapayım. :I

:vala_02: Canım canım canım gelip buraya beni bogabilirsin. tabikide izin verdim. Bu arada arkaadaşa yorum herkes böyle hatalara düşebilir ilklerde herkes öyledir. :cy(19): Biz sıcakkanlı arkadaş canlısı insanlarız. :love3: Hoşgeldi Yeniden xD

yalancı yalanı söyleyemeyen adama denir söyleyebilen adama yalancı diyemezsin çünkü yalanı söyleyebilmiştir./ cem yılmaz

Evet, damla haklı bende internet başına ilk oturduğumda falan sitelerde yaşımı büyütüyordum galiba. Halbuki 7 yaşındaydım. :I Takma yani. xD

Farkettim sevecen olduğunuzu hepinz öylesiniz :D Hoşbulduk bu arada :D

:vala_02: Canım canım canım gelip buraya beni bogabilirsin. tabikide izin verdim. Bu arada arkaadaşa yorum herkes böyle hatalara düşebilir ilklerde herkes öyledir. :cy(19): Biz sıcakkanlı arkadaş canlısı insanlarız. :love3: Hoşgeldi Yeniden xD

Hoşbulduk :D Maşallah çok sıcakanlısınz :D
Sevdim hepinzi :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri