Ya şehirleri seçerken kırklareli yoktu artvin yazdım ben de ilginç bi durum ama bak istersen
Cidden yokmuş ya. Genelde Kırıkkale ile çok karıştırılır. Bilirim orayı. Oraya gideceğim dediğimde aman canım bir saatlik yol Ankara'dan denir halbuki kaç saat. Neyse lafı uzattım.
İtiraf etmen iyi olmuş ve çok sıcakkanlıyızdır biz. Kimse kimsenin evini bulupta gidip onu öldürmek istemez. xD Tabi ben arada [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] nın evini basıp onu odasında kendi yastığıyla boğmak istiyorum ama o ayrı. :I
Hoş geldin bu arada aramıza, ben Eda. Burada yazmak ne kadar saçma olsa da sevecenin tekiyimdir işte ne yapayım. :I
-bunlar hep yalnızlıktan... yoksa bu kadan saçmalamam, valla bak :M-
İtiraf etmen iyi olmuş ve çok sıcakkanlıyızdır biz. Kimse kimsenin evini bulupta gidip onu öldürmek istemez. xD Tabi ben arada [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] nın evini basıp onu odasında kendi yastığıyla boğmak istiyorum ama o ayrı. :I
Hoş geldin bu arada aramıza, ben Eda. Burada yazmak ne kadar saçma olsa da sevecenin tekiyimdir işte ne yapayım. :I
-bunlar hep yalnızlıktan... yoksa bu kadan saçmalamam, valla bak :M-
:vala_02: Canım canım canım gelip buraya beni bogabilirsin. tabikide izin verdim. Bu arada arkaadaşa yorum herkes böyle hatalara düşebilir ilklerde herkes öyledir. :cy(19): Biz sıcakkanlı arkadaş canlısı insanlarız. :love3: Hoşgeldi Yeniden xD
yalancı yalanı söyleyemeyen adama denir söyleyebilen adama yalancı diyemezsin çünkü yalanı söyleyebilmiştir./ cem yılmaz
aferin cici kız ol xDAnladım
aferin cici kız ol xD
Evet, damla haklı bende internet başına ilk oturduğumda falan sitelerde yaşımı büyütüyordum galiba. Halbuki 7 yaşındaydım. :I Takma yani. xD
Hoşbulduk Maşallah çok sıcakanlısınz
Sevdim hepinzi
Sev Bizi SEVELİM Seni
Sevdim sizi sevin beni
Bu durumda gizemli degil yalanci oluyorsunuz
Bu durumda gizemli degil yalanci oluyorsunuz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.