Gizemli değilim itiraf ediyorıum :)

---> Gizemli değilim itiraf ediyorıum :)

Arkadaslar kizin ustune gitmeyin... arsivden on tane cok sacma itiraf ciikaririm size :)

Bence yerinde bir itiraf olmus, eger taniyor olsaydik 1-2 yildir izmirli diye anmis olsaydiniz kalkip boyle bir itiraf etmis olsaydi ilgi cekerdi eminim. Ilgimizi cekmnesinin nedeni yeni olmasi.

Simdi yillardir izmirli bildigimiz yilmaz kalkip bem aslinda adanaliyim yada ne bilim konyaliyim orda oturiyorum deseydi ilgimizi cekmezmiydi? Ben cekerdi :)

Yeni gelen arkadaslara iyi davranalim lutfen. Davranmayanlari uyaralim :)

Takilayim azcik dedim abartmisim farkettim simdi :)
Kusura kalma gizemlii kardes :Ç

Takilayim azcik dedim abartmisim farkettim simdi :)
Kusura kalma gizemlii kardes :Ç

Canim benim bana yazsan ben alinmam seni taniyorum ama arkadas tanimiyorki seni :) bilmezki mizacini. Birde gulumseme silisi bile kullanmamissin :)

Neyse baristiniz kabul ediyorum :)

Hadi di git yat bemde yatayim etiketleri alintilari gordukce gidemiyorum :)

Çok teşekkür ederim :) Çok haklısın :) bazı insanlar sinirimi bozsa da sabırlı olmaya çalışıyorum :2:
C'abonBô yani alp takiliyor sana :)
Cook seker tatlidir kendisi :) tanidikca seversin

Neyse zararin neresinden donersen kardir. Iyiki 1 2 sene surdurmedin en bastan itiraf etmen iyi oldu.

NAsıl da kendini biliyosun :)
Takiliyorum sadece kizma hemen :)

Canim benim bana yazsan ben alinmam seni taniyorum ama arkadas tanimiyorki seni :) bilmezki mizacini. Birde gulumseme silisi bile kullanmamissin :)

Neyse baristiniz kabul ediyorum :)

Hadi di git yat bemde yatayim etiketleri alintilari gordukce gidemiyorum :)

Haklisin :Ç Neyse tanimis oldu :) Iyi geceler abla bak sen burdasin hala bende gidemiyorum.

C'abonBô yani alp takiliyor sana :)
Cook seker tatlidir kendisi :) tanidikca seversin

Neyse zararin neresinden donersen kardir. Iyiki 1 2 sene surdurmedin en bastan itiraf etmen iyi oldu.

Bakalım tanışmamız iyi olmadı ama sen öyle diyosan öyledir :)

Boşver ya İzmiri n'apacan, Artvin daha güzel , yeşilliğin tadını çıkar :D

iyii tabii laa :D senın her yorumunaa bakıncaa guluyom benn sebepten dedım :D:D korkmaa baska bısı yok :D

He ona gore yorum yapacaktim :Ç
Neyse aplamizin konusunu optuk attik. Kufur yemeden cikalim. Yatiyorum bende hadi tatli ruyalar bebisim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri