Geyiğin Hası..

---> Geyiğin Hası..

-Pardon, yaşınız kaç ?
+17
-O zaman giremezsiniz.
+Aaaa neden?
-18 yaşından küçükleri almıyoruz.
+Saçmalık, bir yaşıma daha girdim.
-Şimdi girebilirsiniz.

---------------------------------

Aşkim kartopu oyniyalimmi ?

-Bu soğuktami

HakLisin yazin oynariz :D

Kubii ya bi espiri bu kadar mı soğuk olur :11:
------

Siz facebook'ta oyun isteği gönderen arkadaşlarınızı toplayıp bi odaya kapatın, ben oyuncakları alıp geliyorum. xD
-------

İki balığın muhabbeti:
-Hadi çocukluğumuza dönelim
+Hatırlamıyorum ki
-Neyi? xD

---> Geyiğin Hası..

Kubii ya bi espiri bu kadar mı soğuk olur :11:
------

Siz facebook'ta oyun isteği gönderen arkadaşlarınızı toplayıp bi odaya kapatın, ben oyuncakları alıp geliyorum. xD
-------

İki balığın muhabbeti:
-Hadi çocukluğumuza dönelim
+Hatırlamıyorum ki
-Neyi? xD

pardon senin kadar kaliteli espiriler yapamıyorum :I
bi dahakine daha dikkatli olurum xD

---> Geyiğin Hası..

Xherdan Shaqiri transferini kapatan Galatasaray yönetimi Berdan Mardini ile görüşmelere başladı.

xD

---> Geyiğin Hası..

songül öldürdün beni hahaha
Yaşa sen bize lazımsın :I
pardon senin kadar kaliteli espiriler yapamıyorum :I
bi dahakine daha dikkatli olurum xD

önemli değil benimkilerinde bi farkı yok zaten xD :I
-----

Şu "sesli güldüm" lafı çıkmadan önce herkes ağzını eliyle kapatıp değerli gibi kıs kıs mı gülüyordu? xD
----

Tarihten Mansetler; Patrona Halil isyanı 1730'da baslayıp, günümüze kadar gelmiştir. Bkz: Halil Sezai xD

---> Geyiğin Hası..

Adını feriha koydum'un bu haftaki çekimleri Hazal Kaya'nın karda gözükmemesi sebebiyle iptal edilmiş.

xDxDxD

---> Geyiğin Hası..

Bir Arkadaşım Daha Evleniyor. Ne Yaptıysam Ne Ettiysem Vazgeçiremedim. Bekarlık Sultanlıktır Dedim Dinlemedi... Yani Gitti Bizim Çeyrek Altın. xD

- Daha Soğuk Ol İstanbul
+ Neden ?
- Oha İstanbul Konuştu.

---> Geyiğin Hası..

Toplu mesaj atmaya öyle programlanmış insanlar var ki, 14 şubatta "sizin ve ailenizin sevgililer günü kutlu olsun" diye mesaj atabilirler. xD

‎''15 tatil dediniz, 1 tatilimiz bitti geriye 14 tatilimiz kalmış olmuyor mu ya ?'' - Bir öğrencinin son çabaları. xD

---> Geyiğin Hası..

"-Düşünüyorum, o halde varım"-Descartes

"+Ne düşünüyorsun?"-Descartes'in karısı

UEFA, Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'dan boşalan koltuklara kadın ve çocuk seyircilerin getirilmesini tavsiye etti. xD

---> Geyiğin Hası..

Doğuş'un survivor'a katılacağını duyan, (Dünya doğayı koruma birliği) ada'da ki çiçek açan düzinelerce ağacı koruma altına aldı. xD
---
Dunya'nin en mutlu 3.ulkesi olmuşuz. Nasil ya dun burda halil sezai'ye baglayan milyonlar kimdi? xD
----
Otobüste mesaj yazarken, telefonun içine düşen insanlardan birine birgün telefonu uzatıp, 'buyur sen yaz' diyicem. Ahdım var. xD

---> Geyiğin Hası..

1000 yıl sonra;
-Adın ne?
+Asdfjkl
-Garip.. Peki anlamı ne?
+Eski dilde kahkaha demekmiş..

-----

Hatayı kendinizde aramayın hatay akdeniz bölgesindedir. :pp
-----
- Geçen cumaya gittim.
+ Ne zaman?
- Salı. Ben hep salıları giderim, daha sakin olur.

---> Geyiğin Hası..

bir taş attım pencereye puff daddy 50cent çıktı usher evde yok dedi why why ?
-------
Bir kız görürsün, hayal edersin, çok uğraşırsın, sahip olursun. Beni görürsün hevesin kaçar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri