Geyiğin Hası..

---> Geyiğin Hası..

‎''Yer çekimine meydan '' evet arkadaşlar az önce hepiniz yerçekimine meydan okudunuz. iyi günler..

Babamdan haftalığımı ne zaman alsam; çar çur har vur saç saç saç çar çur har vur kop kop paraları paraları deli gibi deli gibi saç saç saç.

---> Geyiğin Hası..

Büyük ikramiye'nin isabet ettiği numara 4+3+3+6+1+4+9 = 30 :) Mutlu yıllar Fenerbahçe :)

---> Geyiğin Hası..

seneye görüşürüz :D
sen yapma bari :I
Şair: Bağlanmayacaksın.. TTNET: Öyle yapıyorum zaten.
aynen xD

401039_348559368492245_192943454053838_1521366_136494193_n.jpg

---> Geyiğin Hası..

Dün gece hiç tanımadığım bir noel baba'ya "sen adam olsan zaten kırmızı giymezdin" deyip kaçtım xD

---> Geyiğin Hası..

Çin'de en çok kullanılan cümle ''Pardon arkadaşa benzettim.''dir sanırım. xD

---> Geyiğin Hası..

Yıl olmuş 2010 hala tarihini bilmeyen insanlar var.

ahaha xDxD

---> Geyiğin Hası..

Çok Güzeller xD Songül Ve İnci Ellerinize Sağlık :)

Bir kadının en savunmasız hali; oje sürdükten sonraki 10 dakika mıdır? :) Genelde bu durumda su içmeye bile gitmeyenler olabiliyormuş!

National Geographic, İlhan Cavcav'ın 32 yıldır Afrika'da sürdürdüğü futbolcu avını konu alan 114 bölümlük bir belgesel hazırlığında..

Son düzenleme:
---> Geyiğin Hası..

Çok Güzeller xD Songül Ve İnci Ellerinize Sağlık :)

Rica ederim :)

Bir şarkıda "oyy oyyy" geçiyorsa halk müziğidir. "Yo, yo" geçiyorsa rap müziğidir. "Ayyy ayyyy" geçiyorsa halil sezai'dir kesin o. xD

Star Tv çok bozdu 2012'nin ilk gününde "2012 kıyamet filmi" nedir abi? xD

---> Geyiğin Hası..

Geçen Adriana aradı, Victoria kızlarıyla sana özel yılbaşı gecesi defile yapıcaz, nolur kırma bizi diye. Mandalina yicem diye kabul etmedim.

---> Geyiğin Hası..

Renkli gözlü denildiğinde neden aklımıza yeşil yada mavi gelir hep düşünmüşümdür . Kahverengi sayı mı ?

- Düştün mü ?
+ Yok, yer çok üzgündü sarılayım dedim. ♥ :D

---> Geyiğin Hası..

+Do you speak english ?
+Evet ama annem yabancılarla konuşma dedi.
+What ?
-Israr etme konuşamam. xD

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Geyiğin Hası..

Erkeklerin hepsi aynı ****, ayı işte diyen kızlar; Biliyoruz ki, sabah o kadar boyayı hayvanat bahçesine gitmek için yapmıyorsunuz, lütfen.

Susuyorsam söyleyecek bir şeyim olmadığındandır. Allah çarpsın öyle derin imalarım yok.

---> Geyiğin Hası..

- Kadınlar Neden Futbol Oynamaz ?
+ Neden ?
- Çünkü 11 Kadın Aynı Elbiseyi Giyerek Bir Arada Duramaz.

Arap Kanalında Maç İzliyorum Spiker Ne Derse Babannem Amin Diyor.
xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri