---> Gerçek dost ilk gözyaşını görür, ikinciyi yakalar, üçüncüyü durdurur.
Çok duygusalız.
Şebeklik yaptığımı tüm foruma söyleyip duruyonuz her fırsatta ama çok ayıp utanıyom ben
Soytarı ettiniz beni nan :uzgunkiz:
Çok duygusalız.
Şebeklik yaptığımı tüm foruma söyleyip duruyonuz her fırsatta ama çok ayıp utanıyom ben
Soytarı ettiniz beni nan :uzgunkiz:
Kırmızı yazacağım diye söz verdim bak geçen içinizde bir şey kalmasında ondan öyle yazıyorum.
Yoksa bir niyetim yok. :M
Neyse dün de bugün de bi tuhaftı.
Gerçi benim her günüm tuhaf.. artık bu günüm diğerlerinden farklı dediğim bir günüm yok.
Bir günümüz yokki bir şey hissetmeden geçsin.
İnsanız vesselam elbet bir şeyler hissedeceğiz. Kim var ki hiçbir şey hissetmeden şu dünyadan göçüp gitmiş?
Ne diyorum ben ya?
Neyse ben dün biriyle konuştum. Uzun zaman olmuştu onunla konuşmayalı, belkide kimse onunla konuşmayalı..
İyiymiş. Soğuktu her zamanki gibi ama; iyiymiş. Merak edilecek bir şeyi yokmuş gördüğüm kadarıyla. Ona eskiden ne zaman gideceksin diye bir soru sormuştum, şakayla, bir anlık hevesimle.. Şimdi onu sorduğuma bile pişmanım. Yokluğu öyle fark ediliyorki.
Neyse biraz daha saçmalamadan biteriyim bu günlüğü.
Hayatımdaki 2 özel insan iyi varlar.. :eda:
:uzgunkiz:
Yoksa bir niyetim yok. :M
Neyse dün de bugün de bi tuhaftı.
Gerçi benim her günüm tuhaf.. artık bu günüm diğerlerinden farklı dediğim bir günüm yok.
Bir günümüz yokki bir şey hissetmeden geçsin.
İnsanız vesselam elbet bir şeyler hissedeceğiz. Kim var ki hiçbir şey hissetmeden şu dünyadan göçüp gitmiş?
Ne diyorum ben ya?
Neyse ben dün biriyle konuştum. Uzun zaman olmuştu onunla konuşmayalı, belkide kimse onunla konuşmayalı..
İyiymiş. Soğuktu her zamanki gibi ama; iyiymiş. Merak edilecek bir şeyi yokmuş gördüğüm kadarıyla. Ona eskiden ne zaman gideceksin diye bir soru sormuştum, şakayla, bir anlık hevesimle.. Şimdi onu sorduğuma bile pişmanım. Yokluğu öyle fark ediliyorki.
Neyse biraz daha saçmalamadan biteriyim bu günlüğü.
Hayatımdaki 2 özel insan iyi varlar.. :eda:
:uzgunkiz: