---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? :):)
J jacksoon Bayan Üye 10 Tem 2009 #42 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? titanic bence ama testerede süperrrrbi aralarda elm sokağını sewerdim
---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? titanic bence ama testerede süperrrrbi aralarda elm sokağını sewerdim
king_blood Kayıtlı Üye 12 Tem 2009 #46 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Yüzüklerin efendisi,kelebek etkisi,Recep İvedik,The Godfather,Yeşil yol ...(zaten bunların bir çoğu klasik tabir ettiğimiz filmlerden)
---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Yüzüklerin efendisi,kelebek etkisi,Recep İvedik,The Godfather,Yeşil yol ...(zaten bunların bir çoğu klasik tabir ettiğimiz filmlerden)
king_blood Kayıtlı Üye 12 Tem 2009 #48 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? İyi tamam terminatör diyorum o zaman...
DeaDLove Banned 12 Tem 2009 #49 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? tamam ne kızıyon ya tamam testere
By Ferman Kayıtlı Üye 15 Tem 2009 #60 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Evde Tek Başına ( Ama Harry Potter da olsa ii olurdu))