---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? ben öyle bir film duymadım:(
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 10 Haz 2009 #21 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? ben öyle bir film duymadım
sup3r1s1 Bayan Üye 11 Haz 2009 #22 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? evde tek başınaa ve testere
S SABIRLI Kayıtlı Üye 11 Haz 2009 #23 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Titanic,Gençlik Ateşi
sleepless Bayan Üye 11 Haz 2009 #24 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? diğer---utanç (baktay'ım)
L limonlubrokoli Bayan Üye 12 Haz 2009 #28 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? trilogy the weeping meadow dancer in the dark son zamanlarda izlediğim, bende derin izler bırakan muhteşem filmler.. film diye böylelerine denmeli..
---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? trilogy the weeping meadow dancer in the dark son zamanlarda izlediğim, bende derin izler bırakan muhteşem filmler.. film diye böylelerine denmeli..
Solid Snake Banned 5 Tem 2009 #35 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Evde Tek Başına'nın o listede ne işi var anlamadım 1. sırada The Godfather vardır benim için.Onun yanında Leon,Fight Club,Seven,Reservoir Dogs vs vs.
---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Evde Tek Başına'nın o listede ne işi var anlamadım 1. sırada The Godfather vardır benim için.Onun yanında Leon,Fight Club,Seven,Reservoir Dogs vs vs.
B.Anaç Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #37 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Sin City , Step Up ( 1 -2 )
M.Anaç Bayan Üye 6 Tem 2009 #38 ---> Gelmiş Geçmiş en güzel film hangisi? Take the Lead. Terabithia Köprüsü. Step up 1-2.