Üye Resmi Fotoğraf | Alpha

---> Sarışınımla birlikte. | BozkurtTR

Adı Elif. Aynen bana çekmediği doğru, hatta bu sebepten dolayı "kardeşine hiç benzemiyorsun Berkay, evlatlık mısın sen?" sorularına maruz kalıyorum xD Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Tuğba :R

bir zamanlar bu laflarla bende çok karşıladm sokakta camide topladık seni misali xD laflar çok oluyordu

kardeşin çok tatlı gözleri maşallah çok güzel sende yakısıklı sin kardeşim allah gönlünüze göre veRsin :)

Ne güzel ifade etmişsin.
Allah gönlüne göre versin kardeşim.

Amin ablam, sağolasın :R

Maşallah çok tatli

Teşekkürler :R

bir zamanlar bu laflarla bende çok karşıladm sokakta camide topladık seni misali xD laflar çok oluyordu

kardeşin çok tatlı gözleri maşallah çok güzel sende yakısıklı sin kardeşim allah gönlünüze göre veRsin :)

Amin hocam, sağolun :R

---> Birtanemle birlikte. | BozkurtTR

Maşşallah Size :)

Birtanemle Birlikte Diyince Ben Kız Arkadaşınla Bir Resim Görcem Zannetmiştim :M

Allah nazarlardan Saklasın O Miniğin Gözlerini..

Tü tü tüt üt .. 41 kere .. Maşşaaalllaahh

---> Birtanemle birlikte. | BozkurtTR

Maşşallah Size :)

Birtanemle Birlikte Diyince Ben Kız Arkadaşınla Bir Resim Görcem Zannetmiştim :M

Allah nazarlardan Saklasın O Miniğin Gözlerini..

Tü tü tüt üt .. 41 kere .. Maşşaaalllaahh

Sevgili mi xD Geleceği pek garanti olmayan mevzulardan uzak duruyorum efendim şimdilik. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, amin :R

---> Bozkurt. | Fotoğraflarım

İlk fotograf iyiymiş :) Allah sevdiklerine bağışlasın kardeşim :)

İlk foton süper ötesi.Cok cool cikmissin .) Avatar olatak kullan derim.Sigarayi hic yakistiramadim bi sigara düsmani olarak .) İnsAllah birakirsin.Yakısıklisin vesselam .) Allah ailene bagislasin...

İlk foton süper ötesi.Cok cool cikmissin .) Avatar olatak kullan derim.Sigarayi hic yakistiramadim bi sigara düsmani olarak .) İnsAllah birakirsin.Yakısıklisin vesselam .) Allah ailene bagislasin...

Sigarayı bırakır mıyım bilemem. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim. :R

Artist misin oğlum diycem değişik bi üslup olcak xD
İlk foto model gibi çıkmış kardeşim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri