Üye Resmi Fotoğraf | Alpha

---> Sarışınımla birlikte. | BozkurtTR

çok güzel kareler
maşallah

Rabbim sevdiklerinize bağışlasın :)

---> Sarışınımla birlikte. | BozkurtTR

Maaşallaaahhhh, Allah nazarlardan saklasın:kk:​

---> BozkurtTR | Fotoğraf +18 Çıplaklık içerir :D

başlık güzel olmuş :D

Allah sevdiklerine bağışlasın kardeşim

Kardes sen foruma çıplak resimlerini koymaya utanmıyon mu..? :86fbfc22636458d3912:86fbfc22636458d3912

Son düzenleme:

Herşey gonlunce olsun kardesım allah sevdıklerıne bagıslasınn..

+18 dediler geldik xD

:3dh2b:

A.s.b.

---> Birtanemle birlikte. | BozkurtTR

Abi olmak güzel bir duygu mu sence? :R
Bir kız kardeş olarak içten bir şekilde sordum. Allah uzun ömürler versin ikinize de. (Yalnız ben o bir tanem kısmını sevgilin anladım ya :M O da olur inşallah. :)

Çok tatlı allah bagıslasın.

Teşekkür ederim.

Abi olmak güzel bir duygu mu sence? :R
Bir kız kardeş olarak içten bir şekilde sordum. Allah uzun ömürler versin ikinize de. (Yalnız ben o bir tanem kısmını sevgilin anladım ya :M O da olur inşallah. :)

Abi olmak gerçekten güzel bir duygu. Koruyup kollaman gereken, sevmen gereken bir ufaklığın olması. Ne bileyim; abinin/ablanın sana çok sinirlenip, 1-2 dakika sonra da o kızgın ifadenin yerine ufak bir tebessümün geldiğine şahit olmuşsundur belki. Ben asabi insanım abla; sinirlendirdiği zamanlar oluyor ufaklığın beni, hatta bazen o sinirin son sınırlarına dayandığını hissediyorsun. Sonra diyor içinden bir ses sana; "Sen napıyorsun Berkay? Ne bu sinir? Küçük, savunmasız kardeşin o senin. Çocuk daha, sinirlendirir de güldürür de." Sonrasını yüzümde bir tebessüm alıyor zaten :)

Sevgili konusuna gelince ; Ablam sevgili mevzusu olmaz, evlilik mevzusu olur 5-6 seneye :R

Ne güzel ifade etmişsin.
Allah gönlüne göre versin kardeşim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri