arkadaşlarıma katılıyorum:D
_zeynep_ Bayan Üye 4 Eki 2008 #182 Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine yemin ederim !!!!!
A atakank1995 Kayıtlı Üye 10 Eki 2008 #184 14 hariç buradan önceki üyeliklerimi bırakamadım(oyun forumları falan) bırakamıorum bırakmaya çalışıcam
14 hariç buradan önceki üyeliklerimi bırakamadım(oyun forumları falan) bırakamıorum bırakmaya çalışıcam
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 18 Eki 2008 #186 SöZ yemin ederim yemini bosarsam görünen ve görünmeyen bütün warlıklar ters düz etsün
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #192 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo şu 14. kuralın ; maşka forumlara msj atmıycam kuralı biraz olmadı ama yemin ediyorum !!!
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo şu 14. kuralın ; maşka forumlara msj atmıycam kuralı biraz olmadı ama yemin ediyorum !!!
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 9 Şub 2009 #195 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Bende ediyorum..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Şub 2009 #197 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo SeNoRa_SeReNo' Alıntı: eger bu kurallara uymazsam annemin üstüden bütün istanbul arabayla gecsin... Genişletmek için tıkla ... uYmadın ama DuyGu :8: Yemin ederim
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo SeNoRa_SeReNo' Alıntı: eger bu kurallara uymazsam annemin üstüden bütün istanbul arabayla gecsin... Genişletmek için tıkla ... uYmadın ama DuyGu :8: Yemin ederim
SpOoK_q!RL Bayan Üye 4 Mar 2009 #199 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine yemin ederim ! ama su 14. kurala fasla uymasam benn
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine yemin ederim ! ama su 14. kurala fasla uymasam benn
kanat$z_melek Bayan Üye 2 Nis 2009 #200 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo yemin ederim ama benim girdiğim bi forum daha var ama oraya burası kadar çok girmiyorum aklıma eserse giriyorum
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo yemin ederim ama benim girdiğim bi forum daha var ama oraya burası kadar çok girmiyorum aklıma eserse giriyorum