---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Ettim gitti :D
A$Koliq ^^ Bayan Üye 3 Nis 2009 #202 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo yemin ediorum bn ilk önce bu forumdan çıkmak istemiştim ama artık çıkmak istemiorum hep sizin sayenizde herşey için tşkler
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo yemin ediorum bn ilk önce bu forumdan çıkmak istemiştim ama artık çıkmak istemiorum hep sizin sayenizde herşey için tşkler
RappeR_qiRL Banned 11 May 2009 #206 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Yemın ederm (Ayagımı kaldırayım dur)
Ş@HS3N3M Bayan Üye 22 May 2009 #210 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Forum kurallarına uyacağıma ve buradan bir yere gitmeyeceğime yemin ederim =) süper bir yazı..bunun üzerine yemin etmemek elde değil valla
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Forum kurallarına uyacağıma ve buradan bir yere gitmeyeceğime yemin ederim =) süper bir yazı..bunun üzerine yemin etmemek elde değil valla
UpSs KraLiçe Bayan Üye 28 May 2009 #213 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Harddiskim ADSL modemim mausum klavyem üzerine yemin ederim !
CrAyZ_RaP_GiRl Bayan Üye 29 May 2009 #214 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo Yemin ederim DÜŞLER FORUMMMMMMMMMMMMMM
qZßeßqM Bayan Üye 5 Haz 2009 #218 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo '' Buradan Ayrılmıcağıma Yemin Ederim '' !!
M **meLebek** Bayan Üye 8 Haz 2009 #219 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo ilk gün olmasına rağmenn süper vakit geçirdim ee hadi bende yemin ediyimm bari
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo ilk gün olmasına rağmenn süper vakit geçirdim ee hadi bende yemin ediyimm bari
WeGotRimes Banned 16 Haz 2009 #220 ---> Forum Yemini! Kimler Ediyo hıcbırzaman duslerforumdan ayrılmayacagıma baska forumlara msj atmayacagıma.... Bende Yemin Ederim !!(=:
---> Forum Yemini! Kimler Ediyo hıcbırzaman duslerforumdan ayrılmayacagıma baska forumlara msj atmayacagıma.... Bende Yemin Ederim !!(=: