Duyuru Forum Satın Alınmıştır.

Syst3m

Forum Sahibi
Admin
Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir süre önce forum tarafımda satın alınmıştır. Lakin epey bir süredir sessiz kaldım. Öylede olmayı düşünüyordum. Fakat Forum satın alma durumu duyulduğu için açıklama yapma gereği duydum. Forumda Yönetimsel olarak hiç bir değişiklik olmayacaktır. Mevcut yöneticiler görevlerine özveriyle devam ettiklerini görüyorum. Fırsat buldukça bir birimizi tanıyacağımızı düşünüyorum. Bir sorun olması durumunda skype : [email protected] adresi üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Hepinize Kolay Gelsin.

öncelikle hayırlı olsun inşah uzun süre beraber oluruz bu ara da ismim fatih bu ara da ben skype kullanmıyorum

Tebrik ederim, tekrar hoş geldiniz. Daha önce söyledim mi bilmiyorum. :221:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizler gibi birbirini tanıyan aile olmuş bir ekip ile birlikte olmak mutlu edici.

[MENTION=174964]Syst3m[/MENTION] Hayırlı Olsun Allah Utandırmasın Hoşgeldiniz.

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Yönetimdeki arkadaşlar bu duruma karar verebilirler. Yönetimde kimler var yok detaylı bilmiyorum. Kısa süre içerisinde bir araya gelebilirsek yönetimin ortak kararı neticesinde uygun görürseler yasaklı ban affı yapılabilir. Bu tek başıma vereceğim bir karar değil.
[MENTION=174650]PK_[/MENTION] [MENTION=171233]Heavenly[/MENTION] teşekkürler arkadaşlar.

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Yönetimdeki arkadaşlar bu duruma karar verebilirler. Yönetimde kimler var yok detaylı bilmiyorum. Kısa süre içerisinde bir araya gelebilirsek yönetimin ortak kararı neticesinde uygun görürseler yasaklı ban affı yapılabilir. Bu tek başıma vereceğim bir karar değil.
[MENTION=174650]PK_[/MENTION] [MENTION=171233]Heavenly[/MENTION] teşekkürler arkadaşlar.

Anladim

Elimi den geldikçe yardımcı olurum

Hayirli olsun...

Banli üyeleri geri acsaniz,nasil olur?

Merhaba,

Eskiye kıyasla belki de daha fazla yapıcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu güzel öneri için teşekkür ederim. Yapıcı olmanın bir göstergesi olarak, bu konunun da kesinlikle değerlendirmeye alınacağını söylemek isterim. Bunu kendi aramızda konuşup, eğer yaparsak en doğru zamanda yapmaya özen göstereceğiz.

İyi forumlar, [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] :221:​

---> Forum Satın Alınmıştır.

@Syst3m Hayırlı olsun. Bu vesile ile tüm arkadaşlara keyifli forumlar dilerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri