Vbulletin forum sistemi artık çok cağ dışı kaldı, yeniliğe ve teknolojiye ayak uyudurlabilmeli Xenforo sistemine geçiş yapılmalı hem Seo acısından hemde kullanislik acısından Vbulletine göre daha iyi olacaktır Xenforo gelmese bile Responsive tema gelsin duslerforum çok cağ dışı kaldı.
Forumun tema ve sistem olarak günümüzü yansıtmadığının farkındayız ve bu konu hakkında konuşuyoruz. [MENTION=174964]Syst3m[/MENTION] yakın zamanda bazı adımlar atmayı hedefliyor.
Forum'da gezinti sağlarken hâlâ hata alıyor musunuz?
[MENTION=142319]~AnıL~[/MENTION] tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz screen paylaşır mısın ?
[MENTION=142319]~AnıL~[/MENTION] tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz screen paylaşır mısın ?
Eskileri seviyoruz dinazor gibiyizDüşerforum tekrardan 3.8 e ve eski düşforum temasına kavuşursa daha iyi olacağını düşünüyorum
Eskileri seviyoruz dinazor gibiyiz
Eskileri seviyoruz dinazor gibiyiz
Yönetimdeki mesajları okuyup eskilere dönmek var dı ^^
o yonetim odasında ne konusmalar ne olaylar döndü ya xD büyük ihtimal silinmiştir
hemen ardından msn üzerinden yapılan durum değerlendirmeleride paha biçilemez xD
yaaaa sende mi buradasın tontiş
O yönetim paha biçilemez ne gıybetler dönüyordu vay
eskileri görünce kaçırmiyim bu fırsatı dedim sonuçta 40 yılda bir denk gelıyoruz artık
o eski gıybetler 10 yıl sonra ortaya dökülse çoğu kişi foruma geri döner hey gidi heyy xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.