Duyuru Forum Satın Alınmıştır.

Hayirli ugurlu olsun vay be cogu forum sahipleri birakti ama ozkanin birakacagini hiç dusunmezdim.

Ekteki hatayı vermekte,

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191024-221931_Chrome.jpg
    Screenshot_20191024-221931_Chrome.jpg
    9.6 KB · Görüntüleme: 18
Vbulletin forum sistemi artık çok cağ dışı kaldı, yeniliğe ve teknolojiye ayak uyudurlabilmeli Xenforo sistemine geçiş yapılmalı hem Seo acısından hemde kullanislik acısından Vbulletine göre daha iyi olacaktır Xenforo gelmese bile Responsive tema gelsin duslerforum çok cağ dışı kaldı.

Son düzenleme:
Vbulletin forum sistemi artık çok cağ dışı kaldı, yeniliğe ve teknolojiye ayak uyudurlabilmeli Xenforo sistemine geçiş yapılmalı hem Seo acısından hemde kullanislik acısından Vbulletine göre daha iyi olacaktır Xenforo gelmese bile Responsive tema gelsin duslerforum çok cağ dışı kaldı.

Forumun tema ve sistem olarak günümüzü yansıtmadığının farkındayız ve bu konu hakkında konuşuyoruz. [MENTION=174964]Syst3m[/MENTION] yakın zamanda bazı adımlar atmayı hedefliyor.

Forum'da gezinti sağlarken hâlâ hata alıyor musunuz?

[MENTION=142319]~AnıL~[/MENTION] tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz screen paylaşır mısın ?

Abi dolanırken senin satın aldığını gördüm hemen üye oldum senelerdir ziyaretçi gezdiğim siteye hayırlı olsun :)

Düşerforum tekrardan 3.8 e ve eski düşforum temasına kavuşursa daha iyi olacağını düşünüyorum

yaaaa sende mi buradasın tontiş :D

O yönetim paha biçilemez ne gıybetler dönüyordu vay

eskileri görünce kaçırmiyim bu fırsatı dedim sonuçta 40 yılda bir denk gelıyoruz artık :p
o eski gıybetler 10 yıl sonra ortaya dökülse çoğu kişi foruma geri döner hey gidi heyy xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri