Forum neden cansız?

XaNKaW

Kayıtlı Üye
Foruma ilk girdiğimde gerçekten şaşkındım sonucunda yaklaşık bir değerle 159.000 üyesi olan bir forum fakat girdikten sonra birşey dikkatimi çekti forumda toplasan 15 kişilik bir kafile dışında kimseden ses çıkmıyor ? bence gayet güzel ve eğlence bir forum fakat neden bu sessizlik ?

---> Forum neden cansız?

Ben ilk üye olduğum zamanlar forum çok kalabalıktı sıra bulup yazamıyordun.
Sonradan sakinleşti ama şimdi forum sitelerine zaten eski ilgi yok..
Bu zamanda düşler aktif
bile
Yeterli bence hem az öz üyeler var herşey daha düzenli herkes birbirini tanıyo..

---> Forum neden cansız?

xD Herkez Facede Takilio :p

Bence Böyle Sakin Daha Iyi Kimin Ne Dedigi Beli Oluo :D

---> Forum neden cansız?

Kalabalık olduğumuz zamanlarda oluyor. Üyelerimizin Geneli Lise ve Üniversite Öğrencisi olduğu için Okul Dönemlerinde Pekte Aktif Olamıyorlar.

Yinede Gayet İyi . Aslınında Söylediği Gibi Şuan Sosyal Paylaşım Sitelerinin Yoğunlukla Kullanıldığı Bir Dönemde DüşlerForum Yine Aktif ..

Üyelerimizin hakkını yiyemeyiz bu konuda :)

---> Forum neden cansız?

Aslında evet :) az olup öz olması daha iyi bir bakıma :)

sosyal paylaşım siteleri büyük bir etken tabiki ama artık sosyal paylaşım siteleride üye kaybetmeye başladı özellikle facebook son zamanlarda yaptığı hatalar ve güvenlik sorunları üzerinden virüs bulaşması büyük bir üye kaybına neden oldu. peki nerede bu insanlar yani yapılan araştırmalara göre türkiyede her 10 evden 8'inde internet bulunuyormuş bir kısmının bu tur sitelerde gezmediğini var sayarsak geriye kalan çoğunluk ???

---> Forum neden cansız?

Ashlı'nın da dediği gibi forum sitelerine zaten eski ilgi yok. birde burası ''eğlence'' forumu. facebook,tivitırrr varken insanlar artık gelmiyor. bir donanım sitesi, hack sitesii yani eğlencenin dışında kalan forumlar aktif oralara üye olanlarda işini gördükten sonra çıkıp gidiyor ben mesela. :) forum eski kültür diyebiliriz bence :) bende eskileri severim ;)

---> Forum neden cansız?

Facebook twitter derken forumlara ilgi kalmadı. Forum siteleri 2006 2007 yıllarında çok canlıydı çoğu kişi msn adresi almayı yeni ögreniyordu maillerle konuşma durumu daha çoktu hatta benim ögrenmeye başladıgım dönemlerde. Ben artık film izlemek şarkı dinlemek harici pek internete bile girmiyorum buraya da çok sıkıntılı oldugum bir dönemde kafa dagıtmak için üye olmuştum. Forumlarla sosyal paylaşım siteleri, bakalları marketlerin bitirmesi gibi bir durum oluşturdu.

Birde bugün ögrendim pm atmak ta yasakmış ben belki özel birşey söyleyecegim adı üstünde özel mesaj herkesin ortasında yazmam saçma, kimseye sulancağım, laf atcağım falan da yok herkesi aynı keseye koyup bununla ilgili bir açıklama yayınlamışlar. Milleti zan altında bırakmak bu.

Şimdi bunlar sevgili olur sonra ayrılır ikiside siteye girmez. Yada gider facebookta konuşurlar bizim sitemize yazmazlar, mantığa gel. Gördüğüm kadarıyla dediğin gibi 15 20 kişi aktif olarak giriyorsa sebeblerinden biride budur.

---> Forum neden cansız?

Gördüğüm kadarıyla dediğin gibi 15 20 kişi aktif olarak giriyorsa sebeblerinden biride budur.

Spesifik olarak irdelersek haklı gibi görünmüş olman kaçınılmaz.
ben uzun zamandır buradayım ve sayılara hiç takılmadım,bu akşam gündeme getirilmiş bir konu bu..
Olması gereken nedir aynı anda 100 kişinin online olması mı :D
Ameller niyetlere göre derler,burada bulunma amacınız ile olmasını istediginiz arasında ki farktır önemli olan zannımca..

---> Forum neden cansız?

Birde bugün ögrendim pm atmak ta yasakmış ben belki özel birşey söyleyecegim adı üstünde özel mesaj herkesin ortasında yazmam saçma, kimseye sulancağım, laf atcağım falan da yok herkesi aynı keseye koyup bununla ilgili bir açıklama yayınlamışlar. Milleti zan altında bırakmak bu.

Şimdi bunlar sevgili olur sonra ayrılır ikiside siteye girmez. Yada gider facebookta konuşurlar bizim sitemize yazmazlar, mantığa gel. Gördüğüm kadarıyla dediğin gibi 15 20 kişi aktif olarak giriyorsa sebeblerinden biride budur.

bu konuda haklısın bu yasağa bende anlam veremedim 2-3 kişi sağa sola laf attı diye böyle bir yasak konulması saçma bence

---> Forum neden cansız?

Takılmayın bunlara kalanlar var olanlar neyimize yetmiyor.
Az ama öz :)

---> Forum neden cansız?

Spesifik olarak irdelersek haklı gibi görünmüş olman kaçınılmaz.
ben uzun zamandır buradayım ve sayılara hiç takılmadım,bu akşam gündeme getirilmiş bir konu bu..
Olması gereken nedir aynı anda 100 kişinin online olması mı :D
Ameller niyetlere göre derler,burada bulunma amacınız ile olmasını istediginiz arasında ki farktır önemli olan zannımca..

Kıyaslama yapmaya kalkarsak 100 kişinin online oldugu forumlar var en azından ben birtanesini biliyorum. Amacım çıkıntılık yapmak ortalığı bulandırmak değil konuyu gördüğüm için kendi fikrimi yazdım ben belki 3 gün sonra girmeyi bile unuturum sadece aklıma takılanları yazdım. Herkes mutluysa zaten ortada bir sorun yoktur, yeni mesajlarda sürekli aynı kişileri gördüğüm için benimde aklıma takıldı. Ama 40 yılda geçse bunun için konu açmazdım beğenmezsem zaten vakit kaybetmem ki internete girme amaçlarımdan birisi de vakit öldürmek onun için benim açımdan sorun yok xD

Sadece pm konusunda net bir açıklama yok gerçekten kimin fikriyse çok kötü hazırlanmış bir konu sizde zaten bu konuda net bir fikir belirtmemiştiniz sadece kafama takılan bu oldu aslında umrumda değil de sonuçta bir forum sitesi ve bayraktan görüldügü üzere Türk sitesi İran da değil.

Son düzenleme:
---> Forum neden cansız?

Sonuç olarak Ask'lı fm'li siteler bizi bitirdi ama Arkadaşlığımız dostlugumuz kardeşliğimiz sonsuz dar ağacında olsak bile son sözümüz DüşlerForum xD

---> Forum neden cansız?

ilk uye oldugum zamanlar mesajlar ve uyeler arasinda kayboluyordum :) simdi daha iyi taniyorum herkesi, onceden kim kimdir nedir bilemiyordum birde nik degistiriyordu tam arap saci oluyordu :) simdi sakin ama yinede aktif, konu acilmadigi , girilmdigi, yorum yapilmadigi bir an bile yok.
bu diger sitelere gore capacanli oluyor. kimi sitelerde gunlerce yorumlar yapilmior.

---> Forum neden cansız?

Saygınlıgı koruyan toplum gücünü bilgi alış verişinde kullanılan üyelerin bulunduğu güzel ve büyük bir entegre burası. Neden cansız dedın amac neydi burada tam olarak anlamadım ama şunu diyebilirim ki, cansız düşünüyorsan sende bir konu aç ve sende açılan bir konuya yorum yap ve canlılığınla foruma neşet kat :)

Keyifli forumlar dilerim kardeşim

---> Forum neden cansız?

Sadece pm konusunda net bir açıklama yok gerçekten kimin fikriyse çok kötü hazırlanmış

Neden P.M konusunda takılı kaldık anlayamadım,ben 2 senedir buradayım hiç bir üyeye Pm den mesaj atma gereksinimi duymadım,
aktif twitter kullanicisiyim DM cok yakindan sivilden tanıdıgım kişiler haricinde kullanmam..

burada sohbet bolumu var,
ilerledikce,
MOD odası yonetim odası var,
suankime ulasmak istiyoresan rahatca ulasabilrisin..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri