Forum neden cansız?

---> Forum neden cansız?

O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler..."

Haliyle ıssızlaştı forûm.

---> Forum neden cansız?

Gayet canlıyız işte yaw ) sizde canlandırmak için bişeyler yapın yada...) gerekli yorumlar yapılmış başka sorunuz yoksa konuyu kapatayım

---> Forum neden cansız?

Konuyu kapatmıyorum pardon) ben "sorularınız istekleriniz şikayetleriniz" bölümünde zannetmiştim konuyu) sabah sabah böyle şeyler oluyor idare edin :p )

İhtiyarlık zordur, yaşamasakta biliriz. O yüzdendir ki seni idare ederiz...

Boşver sıkma canını.

eECNC.gif

---> Forum neden cansız?

İhtiyarlık zordur, yaşamasakta biliriz. O yüzdendir ki seni idare ederiz...

Boşver sıkma canını.

eECNC.gif

Ne sıkacam ki xD tabi idare edeceksiniz biz sizin cocukluklarınızı idare ediyoruz ya xD bi kapak olsun dedim oldu mu oıldu mu lütfen söyle oı kadar heves ettim :p

---> Forum neden cansız?

Saygınlıgı koruyan toplum gücünü bilgi alış verişinde kullanılan üyelerin bulunduğu güzel ve büyük bir entegre burası. Neden cansız dedın amac neydi burada tam olarak anlamadım ama şunu diyebilirim ki, cansız düşünüyorsan sende bir konu aç ve sende açılan bir konuya yorum yap ve canlılığınla foruma neşet kat :)

Keyifli forumlar dilerim kardeşim

Foruma cansız dememin sebebi şuydu ilk mesajda zaten belirkmiştim yaklaşık olarak 159.000 kişilik bir üye kapasitesine sahip bu gerçekten büyük bir rakam ve yöneticileri tebrik etmek lazım ama bu büyük rakam içinde gel görki bu kitle içinde %0,5 bile foruma can katmıyor çok az bir kitle var ama onlarıda tebrik etmek lazım sonucunda forumu ayakta tutanlar onlar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri