Fenerbahcemİ_? Galatasarymi_?

gs kardesım gss

galatasaray gıbı takım mı var Türkiye'de bı vatanımın rengıne bıde takımımın rengıne kurban olurumm en büyük türkiye en büyük galatasaray

ama durum galatasarayı gösteriyo ligde birinci allah yollarını açık etsin galatasarayın Gs+Bjk / Fb-bjk

fb beşiktaşa yakışmaz ama galatasaray yakışır fenerbahçenin başkanı mafya takımdan hayırmı gelir :D

Paraysa Para + Renkse Renk+ GÜcse GÜc + ++ +

+lar Bitmez AradiĞiniz HerŞey Bizde Mevcut Tabiki FenerbahÇe ozkan a katılı0rum :D

Türk FutBolunu Avrupya Dünyaya Kim Tanıttı Gs FEnerbahÇe bir Şey AlaBildimi Hyr Ön Elemeleri GEçSin Sonra Bakarız Hahaha Ölümene Sarı Kırmızı Ölüme GalaTasaray AğlaMaz Destek Ver Pls :D

ben takımımı parası pulu ünü şanı vs. vs. var diye seçmedim sevmedim...

fenerbahçe aşkı varsa ölümüne cimbom aşkıda var ;) sevgide sınır olmaz hele galatasaray sevgisinde hiç olmaz :)

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel taa arşa kadar şanlı Galatasaray.

Biz gönüllere çektik bayrakları direklere değil, biz tarihe yazdık ismimizi duvarlara değil, biz avrupada açtık bayrağı kadıköyde değil, biz dünyaya poz verdik şakşakcılara değil ve biz imparatorlarla büyüdük kestanelerle değil.

Son düzenleme:

fenerbahçe aşkı varsa ölümüne cimbom aşkıda var ;) sevgide sınır olmaz hele galatasaray sevgisinde hiç olmaz :)

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel taa arşa kadar şanlı Galatasaray.

Biz gönüllere çektik bayrakları direklere değil, biz tarihe yazdık ismimizi duvarlara değil, biz avrupada açtık bayrağı kadıköyde değil, biz dünyaya poz verdik şakşakcılara değil ve biz imparatorlarla büyüdük kestanelerle değil.

haklısında

Paraysa Para + Renkse Renk+ GÜcse GÜc + ++ +

+lar Bitmez AradiĞiniz HerŞey Bizde Mevcut Tabiki FenerbahÇe :)

butun galatasaraylılar bı ufea kupasını aldılar dıe 100 yıl gectı:D her lafda onu kullanıorlar ya sımdı hallerıne bakarsanız lutfen bı bakın avrupada naapmıs? bız her sene cıkıoruz avrupaya deıl m her sene krdesım besıktasa gelınce adama bu sene gelne takıma bak walla adını ne duydum ne gordum bır yerde ya ABİİ LUTFEN ESKIYE MAZİİ olalım sımdıkıne bakalım ıb kupa aldınız die siz baska ne kupa aldınız bız alamadık ama turkıyenın adını hersene yukseltırouz we benım cok etkılendıgım bır olayda kayserı sporu yemın ederım cok begendım tebrık edıorum gecen senekı uefa da yanı avrupadakı basarısından artıq anadolu takımları bıle guclenıor eskı eskıde kaldıı galatalılar besıktaslılar besıktasda gecen sene parladıı bız hep parlıoruz :85: :85: :74:

$owalye o resımı bıraz yanlıs olmus ya kazanamıoruz derken allahaskına neyı kazanamıoruz sıızın su yıllarrrrrrrrr oncekı kupoayı mı hatıceye deıl netıce gulum!!!

googldedan mı aldın :D:159:

ya Paranız Varda Ne olmuş :D

mezikveasker8qrrp9xl5.jpg

:D paranız olsa nolcak gs nin kazandıklarını (parasızken) kimse kazanamadı türkiyede
Uefa Kupası,Süper Kupa(uefa samponuyla sampionlar ligi sampionn yaptıgı mac)

türkiye kupasını 26 yılda birde almıoz:D en cok alan biziz:D

(amacım tartısma yaratmak deil ) gs yi savunuom sadece:D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri