Canim Fedaa Olsun Sanaaa :)
T th3_qara Kayıtlı Üye 20 Şub 2007 #25 biz ligin başına weya ortasına diiil son maçın son dakikasına bakarız... örnek; geçen sezon
I I_she Bayan Üye 20 Şub 2007 #26 yaa hangi statta fenerbahçenin maçları gibi coşkulu izlenmişkii fenerbahhçe tabikidee herşeyiyle mükemmelll iikide fenerliyimm gururluyum
yaa hangi statta fenerbahçenin maçları gibi coşkulu izlenmişkii fenerbahhçe tabikidee herşeyiyle mükemmelll iikide fenerliyimm gururluyum
RAINMAN Kayıtlı Üye 28 Tem 2007 #33 DÜNYAYA 644534 DEFA GELSEM DE GENEDE GALATASARAY..! Şımarık degil mütavazi.. VS VS
O ottomans Kayıtlı Üye 28 Tem 2007 #34 fenerbahçemi bikere renkleri nerden güzel oluomu ciyak renkler sarıya lacivert gitmez bikere asil renk olacak mesela sarı=kırmzı=en=büyük=cimbom
fenerbahçemi bikere renkleri nerden güzel oluomu ciyak renkler sarıya lacivert gitmez bikere asil renk olacak mesela sarı=kırmzı=en=büyük=cimbom
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 29 Tem 2007 #36 KesınLıKLe Gs Aslet Var Yafff Canım FEDA TartişmaSız..!=)
cemre_45 Banned 2 Ağu 2007 #38 ben bjk liyim ama fenerbahçeyi her maçında kesinlikle destekliyorum çok başarılı bi buluyorum