Fenerbahçe 2 Trabzon 0 Maç Bitti.

---> Fenerbahçe 2 Trabzon 0 Maç Bitti.

hakemin yonetiminden memnun değilim 2 tarafada haksız düdükler veya verilmeyen fauller var özellikle bi tarafa kasti olarak verilmiş bişey göremedim fenerınde bi sürü faulu verilmedi ama burda hakemlerden yakınanlar hep trabzonlular bunuda sonuca baglıyorum normaldir xD
Bak sende memnun değilsin ama sonuc 2-0 Sizin aleyhinize olsaydı sende Hakeme bağlayacaktın yada Fener taraftarı.xD

Eyyamcı Bünyamin..Zamanında Beşiktaş Ts maçında Beşiktaşlı oyuncuyu atıp ardından verdiği kartın altında ezilen ve ardından kart gerektirmeyen pozisyonda Barış Memişe haksız kartla atan bir hakem.Bu maçtada aynı davranısı sergiledi verdiği kartın altında ezildi malesef.

Ne yazık ki şu ülkede dürüstlük gerektiren iki mesleğide Bünyamin Gezer yapıyor.Polis+Hakem.

Son düzenleme:

Maçı izledim buğracim:)rotasyonumuz eksıktı herhalde ne diyeyim. Fenerbahçe iyi oynadı hakem destekli, demişsin ki avantajınızı değerlendiremeyip gol yediniz diye arkadan o kadar adam basarken öyle bir pozisyon avantaja bırakılmaz hadi diyelim hakem avantaja bırakılacak pozisyonları bırakıyor cok daha net avantaj pozisyonları anında durdurdu selçuk jaja ne zaman geçecek olsa indirdi yere öbürleri de öyle adam yerden kalkmadı neyse dia iyiydi fener in öyle yada böyle galibiyetini tebrik ederim

İyi izlememişsin o zaman kadircim :)

Şu futbolunuzla hala hakem destekli galip geldiğimizi savunuyorsanız verecek cvp yok size

90 dakika tek bir pozisyonunuz yok. Bunu futbolcularınız, hocanız kabullendi de bir siz kabullenemiyorsunuz

Üstelik güneş sahanın en iyisi olarak hakemi gösterdi. Niang'ı kestiği, hakeme de çalım attığımız pozisyondan dolayı olsa gerek xD

Giray'ın hatasından yediğiniz bir golü hakeme bağlamanız saçmalık

Lider kim şuan ? 'Trabzonspor'
Krallar bocalayınca soytarılar sırıtırmış.
Kimse kendine dert etmesin önümüzde daha çok maç var.
Tebrikler Fener.
Buğra : Yavrucum gece 2'de mesaj atınca heralde yine şampiyon olduğunuzu sanıp kutlamaya gittiniz diye düşündüm xD
Bir anda fanatik kesildin nedeni bilinmez :)

Helal olsun. Skoru hakeme bağlamayan tek tsli
Oda tahrik ediyor aklınca. Sözlere bak xD

Altın çamura düşerse değeri kaybolur mu
Yeniden doğduk desek acaba moraliniz bozulur mu
Artık uzaktan bakıp bakıp ağlarsınız
Adresimiz zirve bizim e bi zahmet çiçeğimizi yollarsınız

Gerek yok öyle yok hakem vermedi gibi laflara

Sözümüz gururumuz ;) :I

Defol olum ya artislik yapma bana kazandınız tadını çıkarın iştexD

Böyle fırsatlar insanın eline 40 yılda bir geçer

Gerek yok öyle yok hakem vermedi gibi laflara

Sözümüz gururumuz ;) :I

Defol olum ya artislik yapma bana kazandınız tadını çıkarın iştexD

Böyle fırsatlar insanın eline 40 yılda bir geçer

Önce GÜNEŞ hava su
Bol gıda sonra gelir
Unutma Alex Baba
Akşama hamsi getir

2 le xD

Önce GÜNEŞ hava su
Bol gıda sonra gelir
Unutma Alex Baba
Akşama hamsi getir

2 le xD

Noldu Alexin attımı 61. dakikada gol avucunu yalasın xD

Tv'ye kutlamalarınız çıkmış Buğra gördünmü :|

Trabzon maçında sonra şampiyon olduğunu sanıp sokaklara dökülen kanaryalar ŞOK Şok Şok ! :I

Bak sende memnun değilsin ama sonuc 2-0 Sizin aleyhinize olsaydı sende Hakeme bağlayacaktın yada Fener taraftarı.xD

Eyyamcı Bünyamin..Zamanında Beşiktaş Ts maçında Beşiktaşlı oyuncuyu atıp ardından verdiği kartın altında ezilen ve ardından kart gerektirmeyen pozisyonda Barış Memişe haksız kartla atan bir hakem.Bu maçtada aynı davranısı sergiledi verdiği kartın altında ezildi malesef.

Ne yazık ki şu ülkede dürüstlük gerekentiren iki mesleğide Bünyamin Gezer yapıyor.Polis+Hakem.

verdigi kartın altında ezildimi xD

hırsına yenik düşen glowacki 1 dakikada 2 kere tekme atarak 2 sarıdan kırmızı görmesinde hakem ne yapabilir o pozisyonlarda sarı kart vermese bu sefer fenerliler itiraz edicekti

luganoya verilen sarı kartı görmedin galiba elleri arkada hakeme birşeyler anlatmak icin gittiği an sarı kart gördü bu normal bişeymi sence ve orda niangın yaptıgıda bence faul değildi haklı bi şekilde hakeme itiraz etmeye gitti ve sarı kart gördü

Noldu Alexin attımı 61. dakikada gol avucunu yalasın xD

Tv'ye kutlamalarınız çıkmış Buğra gördünmü :|

Trabzon maçında sonra şampiyon olduğunu sanıp sokaklara dökülen kanaryalar ŞOK Şok Şok ! :I

Atmadı attırdı

Hem gol attırdı. Hem glowackiyi oyundan attırdı :)

Offf. Şu maçtan sonra yapılacak en gereksiz şeyi yapıyorsun. Git burdan xD

verdigi kartın altında ezildimi xD

hırsına yenik düşen glowacki 1 dakikada 2 kere tekme atarak 2 sarıdan kırmızı görmesinde hakem ne yapabilir o pozisyonlarda sarı kart vermese bu sefer fenerliler itiraz edicekti

luganoya verilen sarı kartı görmedin galiba elleri arkada hakeme birşeyler anlatmak icin gittiği an sarı kart gördü bu normal bişeymi sence ve orda niangın yaptıgıda bence faul değildi haklı bi şekilde hakeme itiraz etmeye gitti ve sarı kart gördü
Tek taraflı konuşmuyorum dikkat edersen genel olarak Bünyamin Gezerden bahsediyorum ama olaya sadece Fener açısından geliyorsun.xD

Üstelik Glowackinin Kırmızı gördüğü sarısı tekmeden değil :) ve o poziyonun kırmızı olduğunu düşünmüyorum bir engelleme var ama kart biraz ağır oldu.
+ Glowackinin Gördüğü ilk sarı kart pozisyonunda yaptığı hareket Emrenin niangın golünden önceki hakemin avantaja bıraktığı faul pozisyonuyla aynı Emreye sarı kart çıkmadı sanırm.
Lugano'nun pozisyonuda doğru değil Engin'in hakeme yaklasımı Luganodan daha beter ama o kart almadı o tür pozisyonlarda demek istediğim bu zaten siz yada bir baskası farketmez Bünyamin Gezer kötü bir hakem ve ligin kaderini belirleyecek maçı yönetmesi futbola ihanet gibi.xD

Fenerbahçenin Kazanmasına İlk Defa Sevindim
Bizden Geçti Beşiktaştada Umut Yok Pek
Sampiyonluk Yarısındada Başarılar Dilerim
Fenerbaceyi Hiç Sevmememe Rağmen.
Geçen Sezon Bursanın Şampiyon Olmasıyla Ve Bu Sezon Trabzonun Rakipleriyle Puan Farkını Açmasıyla Gördük ki
Bu Ülkede 3 Büyüklerin Şampiyonluğu En İyisi.

Lider kim şuan ? 'Trabzonspor'

Krallar bocalayınca soytarılar sırıtırmış.

Kimse kendine dert etmesin önümüzde daha çok maç var.
Tebrikler Fener.

Buğra : Yavrucum gece 2'de mesaj atınca heralde yine şampiyon olduğunuzu sanıp kutlamaya gittiniz diye düşündüm xD

Bir anda fanatik kesildin nedeni bilinmez :)

Yarası olan konuşuyor işte. Fanatik kesilmemi bir nedene bağlayacaksan sen biliyorsun nedenini hemde çok iyi. Gizemli gizemli konuşmaya gerek yok yani boşu boşuna.
Tekrar tebrikler Fenerbahçem.

Gizemli gizemli konuşan yok güzelim sen ne demek istediğimi gayet iyi anladın heycan yapma relax ol xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri