Fenerbahçe 2 Trabzon 0 Maç Bitti.

---> Fenerbahçe 2 Trabzon 0 İlk Yarı Bitti..

Niang gol attıgı pozizyonda orta sahadan daha kale dıbıne kadr 3 adam düşürüldü hiç biri faul degilmiydi ?

Jaja düşürüldü. Top trabzonsporlularda kaldı hakem avantaja bıraktı
Giray'ın kaybettiği topla hücuma çıktık. Tamamen sizin hatanızdan kaynaklanan gol. Avantaja çevirip gol pozisyonu da yakalayabilirdiniz
Ha golden de bahsetmek lazım. Müthiş zeka gerektiren bir ataktı :)

Haticeye değilde neticeye bakmayı öğrenemedik hiçbir zaman zaten. Tebrikler Fenerbahçem.

Haticeye değilde neticeye bakmayı öğrenemedik hiçbir zaman zaten. Tebrikler Fenerbahçem.

Bizim takımda hatice olmaz dolayısıyla neticeyede bakamıyoruz -)

Neyse galibiyetinizi kutluyorum.

Buğra hani bi sözün vardı senin bu takım öyle yada böyle şampiyon olcak diye ?

Çok şaibeli bi söz -)

Almış ve alacak olduğunuz her galibiyetinizde haklı olaraktan tedirginlik yaşıyoruz.

Ama hala aramızda 4 puan söz konusu :pp

Hayırlısı olsun yola devam :8:

уαяєη;2904182' Alıntı:

Buğra hani bi sözün vardı senin bu takım öyle yada böyle şampiyon olcak diye ?

Çok şaibeli bi söz -)

Almış ve alacak olduğunuz her galibiyetinizde haklı olaraktan tedirginlik yaşıyoruz.

Ama hala aramızda 4 puan söz konusu :pp

Hayırlısı olsun yola devam :8:

Söz bana ait değil. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman'a ait. Şaibesinden çok kışkırtıcı ve tahrik edici :)

Bu tedirginlik bu söz söylenmeden önce de yaşanıyordu tüm takımlarda. Varsın yaşansın. Biz masa başında da işleri iyi yapıyoruz demekki :pp

Bugün ki yenilgiyi kendi beceriksizliğinize bağlayıp şenol hocanız gibi bizi tebrik edin bence. Serkana da helal olsun. Güzel özetledi maçın sonunda takımınızı

уαяєη;2904182' Alıntı:

Doğrudur. Haticesi olmayanın bir neticeye ulaşabildiği pek görülmemiştir.
Teşekkür ederiz o zaman :)

Şu konuya Şenol Güneş Ve Aykut Kocamanın Açıklamalarını ekleyinde keyfimiz yerine gelsin.İki aşığın atışması güzel oluyor.xD

Biz masa başında da işleri iyi yapıyoruz demekki :pp

Buda örnek olsun fenerbahçeli taraftarlara.

Ben aldım alacağımı :pp

Futbolu masada oynayan bi takımla ortak neyimiz olabilir ki ?

Savunmam bile takımımı.

Tebrik ediyorum ve çekiliyorum xD

уαяєη;2904216' Alıntı:
Buda örnek olsun fenerbahçeli taraftarlara.

Ben aldım alacağımı :pp

Futbolu masada oynayan bi takımla ortak neyimiz olabilir ki ?

Savunmam bile takımımı.

Tebrik ediyorum ve çekiliyorum xD

Masa başında da dedim

Oradaki -da- eki her iki taraftada işlerin iyi yürütüldüğü anlamına gelir

Futbol erkek işidir neticede. Arada yumruğunu masaya vurmak lazım. Aziz Yıldırım'ın konumunu zaten söylemeye gerek yok :)

Savunamam desen daha gerçekçi olurdu :p

Bu arada biri başlığı değiştirsin. Maç 2-0 sona ermiştir. Sadece ilk yarı değil. Gözden kaçmış sanırım

---> Fenerbahçe 2 Trabzon 0 Maç Bitti.

Neyse tebrik ediyorum o büyük başkanınızıda sizide hepinizi :8:

Başılğı farkettim anıl değiştir diye dokunmamıştım.

Düzenlenmiştir.

Konuya bak 3. sayfadan gidiyo xD
Tebrikler Fenerbahçe :pp

Maçı izledim buğracim:)rotasyonumuz eksıktı herhalde ne diyeyim. Fenerbahçe iyi oynadı hakem destekli, demişsin ki avantajınızı değerlendiremeyip gol yediniz diye arkadan o kadar adam basarken öyle bir pozisyon avantaja bırakılmaz hadi diyelim hakem avantaja bırakılacak pozisyonları bırakıyor cok daha net avantaj pozisyonları anında durdurdu selçuk jaja ne zaman geçecek olsa indirdi yere öbürleri de öyle adam yerden kalkmadı neyse dia iyiydi fener in öyle yada böyle galibiyetini tebrik ederim

Lider kim şuan ? 'Trabzonspor'

Krallar bocalayınca soytarılar sırıtırmış.

Kimse kendine dert etmesin önümüzde daha çok maç var.
Tebrikler Fener.

Buğra : Yavrucum gece 2'de mesaj atınca heralde yine şampiyon olduğunuzu sanıp kutlamaya gittiniz diye düşündüm xD

Bir anda fanatik kesildin nedeni bilinmez :)

Son düzenleme:

Maçın kötü yönetiminin göz önünde tutularak birde Maça hakem Bülent Yıldırım atanmıs iken Bünyamin Gezer'in verilmesi düşündürücü.

çok telegol izlion aga xD
Bizim Tvde topu topu 17 kanal var ama içlerinde Kanalturk un Telegol yok malesef.
+
Gökmen özdenak'ı izleyeceğime oturur çizgi film izlerim daha iyi.xD

Bir Fenerli olarak dün kü maçın hakem yönetiminden memnunsan bir şey diyemeyeceğim skorun verdiği rahatlıkla memnun olabilirsin ama size ve Ts ye verilen kartlar biraz şaibeli olmuş.:)

Bizim Tvde topu topu 17 kanal var ama içlerinde Kanalturk un Telegol yok malesef.
+
Gökmen özdenak'ı izleyeceğim oturur çizgi film izlerim daha iyi.xD

Bir Fenerli olarak dün kü maçın hakem yönetiminden memnunsan bir şey diyemeyeceğim skorun verdiği rahatlıkla memnun olabilirsin ama size ve Ts ye verilen kartlar biraz şaibeli olmuş.:)

hakemin yonetiminden memnun değilim 2 tarafada haksız düdükler veya verilmeyen fauller var özellikle bi tarafa kasti olarak verilmiş bişey göremedim fenerınde bi sürü faulu verilmedi ama burda hakemlerden yakınanlar hep trabzonlular bunuda sonuca baglıyorum normaldir xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri