Farkedmez

Farkedmez

Tanrı TÜRK'ü Korusun!
Kayıtlı Üye
Selam. Ben Oğuzhan. 17 Mayıs 1991 doğumluyum. Memleketim Samsun ama doğma büyüme İstanbulluyum. Sakarya üniversitesi Kaynarca MYO Muhasebe bölümü mezunuyum, açık öğretimden devam ediyorum okumaya. Mesleğim muhasebe, tavsiye edermiyim ? Etmem :D Bilgi açısından sınırsız bilgi edinirsin sürekli değişkenlikler vardır ama emeğinin karşılığını alamazsın ilk senelerde.

İlgi alanlarım tarih, film, yabancı diziler var. Tarihi bir çok kişi sevmiyor anlayamıyorum gayette keyif verici bir şey xD Yabancı dizilerden Supernatural, HIMYM , The Vampire Daires, The Orginal, Revolution gibi dizileri takip ederim. Yabancı dizilerden birini izledim bırakamıyorum bizim dizilerimizden çok daha kaliteli ve hemen hemen özgün devam ediyor bana göre.

Kendimi iyice tanıtacak olursam pek sosyal biri değilimdir. Arkadaşlarımı seçerim haftasonları 1-2 arkadaşımla görüşürüm sadece. Lise arkadaşlarımla da 1-2 ayda bir görüşürüm. Gereksiz sadece arkadaşlıklar pek ilgimi çekmiyor bu açıdan. Pek azimli değilimdir standart bir yaşamım var bi de memur olsam tadından yenmicek xD Kendimi anlatmakta başarılı değilimdir, zamanla tanıştıkça arkadaşlar beni tanıyacaktır.

Zamanla köşeme bi takım şeyler eklerim : )

Son düzenleme:
---> Klaus/Oğuz köşe bahçesi..

Seni Tanimak Guzeldi Oguz...

Guzel Tanitmisin Kendini

Tanıdığıma memnun oldum :) Allah sevdiklerine bağışlasın yakışıklıymışsın. Dilerim her şey gönlünce olur.

fedailerin kalesi alamut harika bir eser bende çok beğenmiştim. tanıdığıma sevindim

Daha nasıl tanıtabilirdin ki kendini.. İyi ki tanımışım seni canım kardeşim benim çok çok seviliyorsun :love3:

seni tanımak güzeldi Oğuz :)

Seni Tanimak Guzeldi Oguz...

Guzel Tanitmisin Kendini

Tanidigima memnun oldum oguz kardes. Ve hosgeldin.

Tanıdığıma memnun oldum :) Allah sevdiklerine bağışlasın yakışıklıymışsın. Dilerim her şey gönlünce olur.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri tanımakta güzel hoş buldum.

fedailerin kalesi alamut harika bir eser bende çok beğenmiştim. tanıdığıma sevindim

Sonu şaşırtmıştı beni açıkcası ama harika bi roman..

Güzel Tanıtım Olmuş :R

:D Tebrik Ediyorum Filmdaş :R Benim Favorim T.V.Diaries

teşekkürler dizidaş (doğrusu :3dth8:)

Daha nasıl tanıtabilirdin ki kendini.. İyi ki tanımışım seni canım kardeşim benim çok çok seviliyorsun :love3:
Sağ ol canım benim, bende seni iyiki tanımışım :3dtgy:

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kötü bi espri olsa da bu fotoğraflarından anlam çıkaramıyorum TVD'nin :D

Seni tanımak güzeldi Oğuz Abi.Adamın dibisin :1:

muhasebeden nefret ediyorum, seni tanımak güzeldi hoş bir sayfa olmuş.

a%C3%A7l%C4%B1k-oyunlar%C4%B1-izle-135x197.jpg

Dün açlık oyunlarının ikincisinin gösterime girdiğini gördüm. Dedim birincisi artık düzgün olarak izleyebilirim herhalde. Gerçekten halkulade bir film yapmışlar. Muhtemelen yarın ikincisini sinemada izlemeye gidicem. Bu tarz kaliteli filmler ve kitaplar kolay bulunmuyor genelde tek film yapıyorlar ama bunu yapmışlar..Gerçi kitabını okuyanlar kitap daha zevkli ve eksik sahneler var diyorlar..Kitap okumaya tekrar başlayabilirsem kitabını da okumayı düşünüyorum..

Bugün Açlık Oyunları 2'yi izlemeye gittim, harika bi film yapmışlar zaten ilkini bilenler ikincisininde nasıl güzel olacağını tahmin edebilirler. Devam filminin çıkmasını bekliyorum xD Daha 2 gün önce vizyona girdi ama böyle harika bi film olunca insan bekliyor. Tavsiye ederim

bende memnun oldum tuğba :) [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]

Bugün güzel başladı yavaş yavaş işler vites arttırdı ve bi yerde rahatlık iş telaşına dönüştü. KDV, Muhatasar ve SSK'nın da son günü olunca zor oluyor tabii ben işlerimi günler önce bitirdim ama sorunluları patrona bırak sonra o da zaman yaratıpta baksın uzun sürdü işler. Şükür bir saat fazla mesai yapıp bitirdik bu ay'ı da. Ne kadar çabuk geçiyor bu kdv dönemleri ve bu kdv dönemleri geçerkende farketmeden yaşamıyormuşuz gibi bir his beliriyor içimde..İş iş iş...
Arada siteye bakarken farkettim rengim değişmiş, haftanın üyesi olmuşum :D İlk defa bi sitede moderatörlük-yöneticilik dışında konu açmamın bi faydasını gördüm xD
Daha da devam etmek isterdim de çayım bitti :/ yenilemem lazım..

Son günlerde canım sıkılıyordu, dedim öne alayım ve Harry potter serisini tekrar baştan izlemeye başladım. Her gün bir tane :) Keyifli oluyor belli zamandan sonra izlediğinde.

Harry Potter ve Felsefe Taşı

HARRY-POTTER-VE-FELSEFE-TASI-DOUBLE-IKINCI-EL__14727225_0.jpg

Harry Potter ve Sırlar Odası

harry-potter-ve-sirlar-odasi.jpg

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı

Harry-Potter-ve-Azkaban-Tutsa%C4%9F%C4%B1-Film-Afi%C5%9Fi-230x330.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri