Farkedmez

---> Klaus/Oğuz köşe bahçesi..

ve azim edip Harry Potter'ın Ateş kadehi, zümrüdü anka yoldaşlığı, melez prens ve ölüm yadigarları bölümlerini izledim bitirdim filmi. Ne kadar harika bir film yapmışlar, kaçıncı seferdir izliyorum tadı hala aynı veriyor :) Seneye tekrar izleyip yad ederiz voldiyi xD

bende maliye okuyorum ilk senem. şlk seneden lanet okuyorum o konulara girince kafyı yerim her halde :D
tanıştığıma memnun oldum.
bu arada kişisel sayfanı günlük gibi kullancaksan günlük yazma bölmümüz mevcut. :)

bende maliye okuyorum ilk senem. şlk seneden lanet okuyorum o konulara girince kafyı yerim her halde :D
tanıştığıma memnun oldum.
bu arada kişisel sayfanı günlük gibi kullancaksan günlük yazma bölmümüz mevcut. :)

öyle zor valla ama zevklide oluyor.

Bende memnun oldum. Böyle de iyi ya günlük tutmayı sevmem burası genel sayfa işte :p

Bu adamı sevmezdim pek ama güzel söylüyormuş kerata xD

Bu parçayı da nurten sayesinde sevdim..Sayfamda saklı kalsın :)

Bi kaç yıl aradan sonra Cengiz baba'lı geceler..

Gez gez yoruldum arkadaş ya :p Şaka maka kaç günden beri bayağ güzeldi bugün hava. Eminönü bi harikaydı, tabi sarayburnunda boğaza nazır çay içmenin keyfi de paha biçilemez :)

Bi kaç haftadır aldığımız bütün çileklerde harika tat var :) Enteresan

İş yerinde şarkı dinleme keyfi demek youtube'a bağlıymış :))

Bugün mü fazla sıcak bana mı öyle geliyor acaba

Bugün KVP ve Boynu büküklerde yok herhalde..Ne biçim perşembe

#TekrarHoşgeldinTwitter Özgürlük, hoş bir şey :) Girmesekde twit atmasakda o twitter bizim twitter'ımız

47 Ronin..Keanu Reeves güzel bir oyunculuk çıkarmış, yanılmıyorsam yönetmenliğini de yaptı. İzleyiciyi sıkmadan sürükleyen bir film. Uzakdoğu ile ilgili filmler hep ilgimi çeker..

Yoğunluğun bitmesi için az kaldı, 1 Mayıs kurtuluş olacak..Şansa bak işçi bayramında tüm yoğunluktan kurtuluyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri