[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] hoff bugun cok saçmaladım yıne sana kolay gelsın patron ruyanda benım kartlarımı gor
[MENTION=162261]XPeke[/MENTION]
içinde uyuklayan bir şans var. bu çevrende bir kısmet yakalacağını gösterir. ama bu kısmet kendiliğinden gelmiycek ki şansda öyle. sen bulup çıkarmalısın. ve bu biraz fazla zahmetli olucak. ama eğer uğraşırsan senin için daha faydalı.
ve etrafında daha çok iş haytında senin başarını kıskanan kişiler var ve eğer dikkatli bakarsan bunlarınkim olduklarını görebilirsin. ve iş değişkliğigibi bir şey yaşayabilirsin ve bu senin için maaddi açıdan olumlu yapacak.
ve arkadaş grubuna ve ya kız arkadaşına dikkat et onlardan her an bir darbe alabilirsin. ve güven problemi yaşayıp seni yarınına tam donanımlı hazır olamazsın.
veeee hayattaa gerçeklere biraz daha odaklan.
Falcu ablaaa bekliyombeen
t. ederim.tesekkür ederim. nokta atısı yaptın bazı konularda
Adım Özgür Ç.
12 Eylül 1993 - 20 oluyor sanırım yada 21
Medeni halim; Bekar
Bekliyorum hahaha
BENİM KARTLARIM NEDEN HEP KÖTÜ YA.
Kötü bulutlar mı geziniyor üzerimde?
Ama fala inanma derler ya.. :H
Birgüül, inanmayayım dimi?
sırada ben varım daha bana ilişki uyum için bakıyor
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]
Pardon ?
yanlış oldu afedersinn D:
Adım Özgür Ç.
12 Eylül 1993 - 20 oluyor sanırım yada 21
Medeni halim; Bekar
Bekliyorum hahaha
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
ikinizi karşılaştırdığımda ikiniz olarak çok iyisiniz. birbirbirnize uyumunuz güzel. gelecekiçin iyi umutlarınız var. ama bazı konularda tartışmalarınız olabilir ama onlarda uzun süreli değil..
şuan söyliyceklerim kubilayın hissetiikleri;
kubilay şuanda ilişkiniz için çok hevesli. ve bu ilişkide kendinegüvenitam. ve her şey için çok hevesli ve canlı. senin ilişkide tamamlayamdağın noktalarda devreye girip yapıyor her şeyi.
kubilay bu ilşkide artık bir yere ait olduğunu hissediyor. ve bu hissi oldukça güçlü bir durumda.kendi aile ortamı son derece sıcak. ve seni o ailenin içine almaktan gerçek anlamda gurur duyuyor. ama sen kendini bir konuda şartlandırmışsın ve şimdi sadece bir noktada bekliyorsun aileye karşı..
kubilay dıştan biraz farklı. içinde olanlar ile dışarıya yansıttığı bir değil. dıştan sanki kendi inandığı şeyler doğrultusunda hareket ediyor diye gözüküyor ama içten öyle değil. kabul ettiği değerlerden vazgeçmiyor.
amaşunu söylebilirim kubilay için koşulsuz seviyor seni..
bu söyliyceklerimde sen hakkında;
senin bu ilşki içerisinde çok canını sıkan şeyler olmuş. ve seni endişelendirmiş. ama her olumsuzluğa rağmen bu dönemin sonunna kadarda tadını çıkartıyorsun. ve bu ilişkide birazda kendini kanıtlama cabası içindesin. rahatt ol. sen zaten yaptığın hyer şeyde iyisin daha fazlasını arama.
iç dünyanın alt üst olacağı bir döneme giriyorsun. ve bu tecrübeye gönlünü açık tut ve mutluluk duygusunun içini kaplamasına ve sana haz vermesine izin ver. son derece güzel bir amacın gerçekleşmesi için bu şansı bir dahabulamaya bilirsin.
kafanda oluşan problemlerin çözümünü kararlılıkla ve iddalı bir şekilde ele al. ve eski görüşlerin seni sindirmesine izin verme bu ilişkide. kendini biraz arındır ve yeni yollar bulmaya çalış. bak görüceksin her şey daha güzel olucak sonradan
bu kadar D:
ayy bu kadar olur :R hayatım sende bir okuda bak
+2 rep çok sağol ya :R
yaşamında her zamankinden daha fazla emek harcaman gereken bir döneme girıyorsun. ister maddi ister manevi hedeflerine biraz daha şevkle çalışman lazım.
sen bu dönemi çıraklık olarak düşün bu dönemden çıktıktan sonra yeni başlangışların olucak.
hayatını hep iki kutuplu olarak yaşıyorsun. ve sırf bu yüzden kayıpların oluyor. ama kendi iç sesini dinlesen neler olucaktaaaaaaa sen onu kullanmayı başaramıyorsun.
bu kadarr kankaa
daha fazla şey çıkmıyor
Şimdi kanka biraz geç yazmamın sebebi şaşkınlığımdan Ne diyeceğimi bilmiyorum Yani.. ımm şey nasıl oluyo la bu hahaha
Neyse teşekkür ederim Bayan dediğin için rep vermeyecektim de şimbi iki kez vermeyi düşünüyorum Sağol
+ +
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.