Falcı Bacııı Geldii :D

---> Falcı Bacııı Geldii :D

Birgül baya bana düz gitmişin qnq. xD
Ama sevdim, doğru olan şeyler var.. Gene de, birini sokucam olum hayatıma.
Yannız, o çocuk bizim liseden değil. :Ç <3

huhu birgül hehehehe :D gene ben D:
su ıs konusunda bıdaha bakarmıyız :) emine 24 bayaaan :D

Birgül baya bana düz gitmişin qnq. xD
Ama sevdim, doğru olan şeyler var.. Gene de, birini sokucam olum hayatıma.
Yannız, o çocuk bizim liseden değil. :Ç <3

kankaa sen lise sonu diyince öyle yazdım ne biliyiim :D
falöyle çıktı ayrıca ben sana dedim çok kötü kartların diye :D

huhu birgül hehehehe :D gene ben D:
su ıs konusunda bıdaha bakarmıyız :) emine 24 bayaaan :D

en kısa zamanda eklenecektirr baaayaaan :D

bakılan fal geri alınamaz :D

Nurullah
20
Bekar

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] Su benım borçlar nolcak yavv bı yığın borcum var xD

Haftaya çarşamba gene geleceğim o zamana kaderim değişir belki. hahaha

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] kız bırgulllllllllllllllllllllllll :)
ısle ılgılı kagıt acacaktın yaa :D bısı sorucam :) eskı ıs yerımden tekrar teklıf geldı ne yapsak acepp bakar msın nasıl olacak??

[MENTION=19825]mylife[/MENTION]

3 kart sadece.
haytında giden olaylar için sadece.

ilişkin var mı yok mu bilmiyorum.
ama varsa aşırı sıradanlaşmış ve sıkılmışsın. ayrılık tez zamanda. ama biraz sabredersen her şey yoluna girebilir. (bak bunu tutturamaya blirim :D)

sonra madi kayıpların çok fazla. ve bunları düzenlemek için verdiğin çaba çok hafife alınacak gibi değil ama biraz daha gayret göstermen gerekiyor.
senin karakterin biraz içine kapanık ama biri sana dokunsa hemen anlatabilirsin. eğer karşındaki tam güvendiğin biriyse her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatabilirisin.

bu arada güven demişken eskiden her ne yaşadıysan güven sorunların var. her kim olursa ollsun %100 güven duymuyorsun.

bazı olaylar karşısında kendini kontrol edemiyorsun. ve bu sefer kazanacağın yerde daha çok kayıplar veriyorsun. ve sen daha kendi dengeni kurmuşta değilsin. ama çok gerilme. biraz sakin ol karrdeş. her şey düzelicek sadece kendine biraz zaman tanı :) birde bir iş yaparken başka yollar arama kendine. bir yoldan devam et. başka yollar denerken daha çok zaman kaybediyorsun. ve en iğrenç yanı bunu sende biliyorsun.

yeter bu kadarrr :D
daha fazla şey çıkmıyor :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri