---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? geçmedim memnunum :D
Aracely Eluveitie Bayan Üye 31 Mar 2012 #42 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Evet iyi ki geçmişim
efex61 Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #44 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? "Musunuz ?" ayrı yazılır.
Coexistence Banned 1 Nis 2012 #45 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Şahsen çok güzel birşey.
CruenTLy Kayıtlı Üye 1 Nis 2012 #48 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Keşke kurtulabilsem..
CimCime66 Bayan Üye 2 Nis 2012 #49 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook : Kullanmiyorum !
pLensesiLya Bayan Üye 7 Nis 2012 #51 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Nasıl kurtulcam ya
karagümrük Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #52 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? memnunum , sıkıntı yok şimdilik
Dirtypink Bayan Üye 8 Nis 2012 #53 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Girmiştim, çıkamayınca yeni facebook açtım o kadar yani. p
---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Girmiştim, çıkamayınca yeni facebook açtım o kadar yani. p
Gözde' Bayan Üye 8 Nis 2012 #54 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook kullanmıyorum.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 8 Nis 2012 #55 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Allah belasını versin
Sibel1 Bayan Üye 8 Nis 2012 #56 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? kapak fotolarına bi çözüm bulunmalı.
yeninickisteyin Banned 8 Nis 2012 #57 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Ben mi zaman tüneline girdim o mu bana girdi anlasaydım bir önce.
---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Ben mi zaman tüneline girdim o mu bana girdi anlasaydım bir önce.
IAzzLackTeamI Kayıtlı Üye 8 Nis 2012 #58 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? gecmez olaydim
IAzzLackTeamI Kayıtlı Üye 8 Nis 2012 #59 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? ama cözümü bende