---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Biri Beni Kurtarsın :|
Heulwen Kayıtlı Üye 26 Mar 2012 #21 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Biri Beni Kurtarsın :|
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 26 Mar 2012 #22 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Hayır, geçmez olaydım.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Mar 2012 #24 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook kullanmıyorum.
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Mar 2012 #25 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Geçtiğim güne lanet olsun.
Görünmezadam Kayıtlı Üye 26 Mar 2012 #26 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Evet iyiki geçmişim
Deniz kızı Bayan Üye 26 Mar 2012 #27 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? REiSS' Alıntı: Facebook Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... .
---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? REiSS' Alıntı: Facebook Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... .
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Mar 2012 #28 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Geçtim Bir Sıkıntı Yok.
H ' hazel Bayan Üye 26 Mar 2012 #29 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook kullanmıyorum
Almora Bayan Üye 27 Mar 2012 #30 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Nefret ettirdi beni faceden.
Esradeniz Bayan Üye 27 Mar 2012 #31 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? İmdat nasıl kurtulacağımhahaha
ParadokS Kayıtlı Üye 27 Mar 2012 #33 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook kullanmıyorum.
B0LdP1L0t Banned 27 Mar 2012 #34 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Bende Geçmedim Hicde İcime Yatmıyor :S
ashli Bayan Üye 27 Mar 2012 #35 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook kullanmıyorum ama arkadaşım bin pişman
Rock SouL Kayıtlı Üye 27 Mar 2012 #36 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Son derece nefret ediyorum ama geçmedim zaten :Ç
Sibel1 Bayan Üye 27 Mar 2012 #37 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Rock SouL' Alıntı: Son derece nefret ediyorum ama geçmedim zaten :Ç Genişletmek için tıkla ... her can bir gün zaman tünelini tadacaktır.....
---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Rock SouL' Alıntı: Son derece nefret ediyorum ama geçmedim zaten :Ç Genişletmek için tıkla ... her can bir gün zaman tünelini tadacaktır.....
MrsKomik Bayan Üye 28 Mar 2012 #38 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? Facebook kullanmıyorum
єDgє Kayıtlı Üye 30 Mar 2012 #40 ---> Facebook zaman tünelinden memnunmusunuz? İmdat nasıl kurtulacağım