---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Evet
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 Ağu 2011 #41 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Evet
Denizedogru Bayan Üye 21 Ağu 2011 #44 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? olmadığı zaman kendimi eksik hissediyorum il dışına çıksam bile benimle olmalı
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? olmadığı zaman kendimi eksik hissediyorum il dışına çıksam bile benimle olmalı
PoLLyanna Bayan Üye 21 Ağu 2011 #45 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? çantamda duruyor .. yanıma farklı çanta alıncada kapıda kaldığım acı bir gerçek
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? çantamda duruyor .. yanıma farklı çanta alıncada kapıda kaldığım acı bir gerçek
carpe Banned 9 Eki 2011 #47 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? valla cebimde çok yer kaplasada mecburen taşıyorum..bi arkadaşın dediği gibi olmayınca sanki dışarda kalmışım gibi hissederim kendimi
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? valla cebimde çok yer kaplasada mecburen taşıyorum..bi arkadaşın dediği gibi olmayınca sanki dışarda kalmışım gibi hissederim kendimi
bluee Kayıtlı Üye 9 Eki 2011 #48 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? hiç yanımdan ayırmam gerçi hep yanımda olmasına rağmen yinede zile basarım cebimden çıkarmaya üşeniyorum xD
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? hiç yanımdan ayırmam gerçi hep yanımda olmasına rağmen yinede zile basarım cebimden çıkarmaya üşeniyorum xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 23 Eki 2011 #54 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? taŞIrıM .
Sezen Bayan Üye 24 Eki 2011 #56 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? kendime ozel yaptirdim.tasirim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 24 Eki 2011 #57 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Anahtardan çok ne varki
waLL~é Bayan Üye 24 Eki 2011 #58 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Beşiktaş anahtarlığı aldım anahtarı yanımda taşıyacagım diye xD dogal olarak Taşıyorum artık :R
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Beşiktaş anahtarlığı aldım anahtarı yanımda taşıyacagım diye xD dogal olarak Taşıyorum artık :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eki 2011 #59 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evet tabıkı