---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Taşırım ( Nolur nolmaz . )
cLgnTurk Kayıtlı Üye 27 May 2011 #21 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Taşırım ( Nolur nolmaz . )
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 27 May 2011 #22 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? genelde taşımam istisna olur arada tek
_zeynep_ Bayan Üye 27 May 2011 #24 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Eeett 1 milyon anahtarlıkla beraber
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 28 May 2011 #25 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? tasıyorum ama kaybediyorum bazen xD
Maestro344 Kayıtlı Üye 14 Haz 2011 #27 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Hep taşırım
DiReNiS Bayan Üye 20 Haz 2011 #28 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Mecburum taşımaya.. Benden başka evde yaşayan kimse yok.
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Mecburum taşımaya.. Benden başka evde yaşayan kimse yok.
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #29 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? ev, araba, is, sanirim 3 anahtar
iSTiSNa Bayan Üye 20 Haz 2011 #30 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? kendimi unuturum onu unutmam.
Ares45 Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #31 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evet odamın anahtarını tasırım sadece
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #32 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? hay odan batsin... bide bira dolabinin anahtari var degil mi ?
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? hay odan batsin... bide bira dolabinin anahtari var degil mi ?
Ares45 Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #33 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evet o sende de vardı sanırım :dsenle benım aramda anahtarın lafı yok bız aynı nefesı alıoz
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evet o sende de vardı sanırım :dsenle benım aramda anahtarın lafı yok bız aynı nefesı alıoz
Allons-y Kayıtlı Üye 21 Haz 2011 #34 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? 2 anahtar ev kapısı ve dış kapı anahtarı
F faithfull Kayıtlı Üye 21 Haz 2011 #35 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evde kimse olmayacaksa taşırım.bazende dönüşümde evde birilerini bulacağımı ümit ettiğimden taşımam.mesela bu sabah evden çıkarken yaptığım gibi
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evde kimse olmayacaksa taşırım.bazende dönüşümde evde birilerini bulacağımı ümit ettiğimden taşımam.mesela bu sabah evden çıkarken yaptığım gibi
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 21 Haz 2011 #36 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Yok ya taşımıyorum kapının girişindeki doğalgaz saatinin üstüne koyuyorum
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? Yok ya taşımıyorum kapının girişindeki doğalgaz saatinin üstüne koyuyorum
Schwertle Kayıtlı Üye 23 Haz 2011 #37 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? evin giriş kapısında bi yerde saklarım D
OlDsToNeGirL Banned 6 Ağu 2011 #40 ---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? pitbulljuu' Alıntı: Yok ya taşımıyorum kapının girişindeki doğalgaz saatinin üstüne koyuyorum Genişletmek için tıkla ... .
---> Evinizin anahtarını yanınızda taşırmısınız..? pitbulljuu' Alıntı: Yok ya taşımıyorum kapının girişindeki doğalgaz saatinin üstüne koyuyorum Genişletmek için tıkla ... .