---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? siLerim.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 19 Tem 2010 #41 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? siLerim.
Heulwen Kayıtlı Üye 19 Tem 2010 #42 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? siLmem.
FoX Kayıtlı Üye 19 Tem 2010 #43 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim ama nedense hala kayıtlı :S neden silmiyorum bilmiyorum
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim ama nedense hala kayıtlı :S neden silmiyorum bilmiyorum
^shékér kıs^ Bayan Üye 19 Tem 2010 #44 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim.
O oleacea Kayıtlı Üye 20 Tem 2010 #45 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silsem ne değişirki hep aklımda olurrrr ki öylede....
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silsem ne değişirki hep aklımda olurrrr ki öylede....
adRasteia Bayan Üye 21 Tem 2010 #46 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Hala sewi0sam siLmem :2: silmi0mda ztn hahaha
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Hala sewi0sam siLmem :2: silmi0mda ztn hahaha
cluee Bayan Üye 21 Tem 2010 #47 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silmem
` βэγzα ' Banned 22 Tem 2010 #48 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? siLerim
Ece555 Bayan Üye 22 Tem 2010 #49 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Telefondan sildik diyelim hafızadan nasıl sileceyizki???
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Telefondan sildik diyelim hafızadan nasıl sileceyizki???
ultra_merve Bayan Üye 24 Tem 2010 #50 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silmedim duruyo hala
Tox'e Bayan Üye 8 Eyl 2010 #51 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silmem.
Eda_Lı Banned 8 Eyl 2010 #52 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? bi süre silmem
T Tavuklupilav Bayan Üye 8 Eyl 2010 #53 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim ( bitmiş bitmiştir
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 8 Eyl 2010 #54 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim
hç kmse oLmadı Bayan Üye 8 Eyl 2010 #55 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Tabikii silerm hayatmda işi oLmayann telefonumda işi ne?
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Tabikii silerm hayatmda işi oLmayann telefonumda işi ne?
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #56 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silmem
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 10 Tem 2011 #57 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim.
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Ağu 2011 #58 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silmedim. Bi duvara yazmayı planlıyorum yada daha etkili bir yere. .@
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silmedim. Bi duvara yazmayı planlıyorum yada daha etkili bir yere. .@
PoLLyanna Bayan Üye 17 Ağu 2011 #59 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim..