---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? SiLmem ....
M mC-JoJJo Bayan Üye 3 Eki 2009 #21 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? SiLmem ....
s7e7v7e7n Kayıtlı Üye 3 Eki 2009 #22 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim
ChiτLємвіqh Bayan Üye 3 Eki 2009 #23 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? siLerim!!
# мσŁŁ наωк ~ Banned 3 Eki 2009 #24 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Eki 2009 #25 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim , Hayatıma Giren 1 Defa Girer Ama İlayda İçin Geçerli Değil
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim , Hayatıma Giren 1 Defa Girer Ama İlayda İçin Geçerli Değil
Buğra1 Kayıtlı Üye 11 Eki 2009 #26 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 22 Eki 2009 #27 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? delete
tatliş Bayan Üye 22 Eki 2009 #28 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerimmmmmm hiç düşünüpte tenezzül etmem bile....
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerimmmmmm hiç düşünüpte tenezzül etmem bile....
T tatlı bela Bayan Üye 3 Kas 2009 #29 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? eğer arkadaş kalmak istiyosa silmem
İnci 1907 Prenses 21 Kas 2009 #30 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 27 Kas 2009 #31 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silsem ne yazar ezbermde
..BöCek+ Bayan Üye 28 Kas 2009 #32 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim -ki sildim bile. Ama ezberimde olduğu için hep msj atıyorum
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silerim -ki sildim bile. Ama ezberimde olduğu için hep msj atıyorum
ZEYNEP__ Bayan Üye 29 Kas 2009 #33 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerim !
R RaPizM^^ Bayan Üye 16 Tem 2010 #34 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silmem
Dream HunteR Banned 16 Tem 2010 #35 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Be®at' Alıntı: Silmem, gene lazım olur Genişletmek için tıkla ... Aynen. Yani lazım olur.
---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Be®at' Alıntı: Silmem, gene lazım olur Genişletmek için tıkla ... Aynen. Yani lazım olur.
Gōякзм Kayıtlı Üye 16 Tem 2010 #36 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? siLemem
aÇeLya Bayan Üye 16 Tem 2010 #37 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silmem
sıpsévdyy Banned 17 Tem 2010 #38 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? silerm
Ebrâr... Bayan Üye 17 Tem 2010 #39 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Sildim bile
` GüLşah Bayan Üye 17 Tem 2010 #40 ---> Eski Sevgilinizin Numarasını Silermisiniz,Silmezmisiniz ? Silmem