naughty_girl
Bayan Üye
bence eski çıktığın kıza dön
bence eski çıktığın kıza dön
şimdi ki sevgilimi bırakmak da istemiyorum ama aklım her seferinde eskisinde kalıyor.Napıyor,napıcak diye şüpheleniyorum..Her seferinde mutlu anlarımız aklıma geliyor ve krize giriyor gibi hissediyorum kendimi..Tavsiyeleriniz için teşekkürler...
şimdiki sevgilinde ayrılma. zaman iste ondan ve biraz ara verin. o ara içindede ne yapacağına karar ver. ama emin olduğun bişey olsun.
aralarında kaldığın kalbin ve mantığını düşünerek içndeki her şeyi dışa dökerek çok düşün (aşk senin için önemliyse) bunu yap. yoksa dediğim gbii zamana bırak.ama bu karmaşalar ilede sevgilinle sağlıklı bir ilşki yaşayamassın. unutma!
Tamam sağolun Ayrılmıcam anlaşılan..Çünkü farkettim ki bana olan düşkünlüğünü asla hiçe sayamam ve saymıcam da..Bu eski sevgilimi korumaya devam edeceğim ama tekrar deneme işi anca ayrıldığm zaman gerçekleşir..
Katılmıyorum bu yoruma ne varsa eskilerde varsupersin
iste sana soylemek istedigimiz buydu
simdikini asla eskisi icin terketme
Katılmıyorum bu yoruma ne varsa eskilerde var
Ben şuan da biriyle çıkıyorum .. Ama nasıl olduysa eski sevgilim tekrar aklıma geldi ve tekrardan aşkım gelişmeye başladı .. Zaten onu hala takip ediyorum .. Sevgililerini filan kışkırtıyorum ama yanımda olmasını istiyorum .. Şimdiki çıktığım ile eski sevgilim arasında kaldım .. Acaba ikisinide mi yürütsem yoksa eski sevgilimle olan ilişiğimi koparmaya mı çalışsam ? Fikirleriniz çok önemli...!!!!!!!!!
bu bazen banada oluyor. suankı segılımı cok seıyorum ama bazen aklıma eskı segılım gelıyor ve ona asık oldugumu zannedıyorum. ama bole dııl eskı segılın sadece sende alıskanlık yapmıs...
Bence hıc ılıskını tehlıkeye atma ve devam et.Eskısını zamanla unutrsun
al sana bitane daa.. :147:
bence siz birtaneyle yetinmezsiniz yetinemezsiniz.. neyinize yetmez birtaneee..
madem eskiyi unutmayacaktınız niye ayrıldınız ?? madem ayrılacaktınız niye unutmuyorsunuuuuz yaww:8::8::8:
anlaşılan sende şıp sevdi bir karakter var.. kendine gel kendine kendine gel kendineee...:181:
gercekler acıdır eskisi en iyisidir iki günlük kıza degısmelaz kardeş söylenilenlerin aksine söylüyor
gercekler acıdır eskisi en iyisidir iki günlük kıza degısme
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.