KuArİzMaTiK
Kayıtlı Üye
olurum neden olmıyım ama uzak durmakta fayda var yinede yanılır yakınırda bana ykalaşırsa kafasını gövdesinden ayrrım bu sefer
olurum neden olmıyım ama uzak durmakta fayda var yinede yanılır yakınırda bana ykalaşırsa kafasını gövdesinden ayrrım bu sefer
cani hahaha
neden olmasın sonucta insan
Eşcinsellik Lut kavminin helakına neden olan fiildir. Kuranı Kerim'de kesin olarak yasaklanmıştır. Yani bir tercih değil sapıklıktır.
Eşcinsellik Lut kavminin helakına neden olan fiildir. Kuranı Kerim'de kesin olarak yasaklanmıştır. Yani bir tercih değil sapıklıktır.
Hayatm boyunca kmseyi secimlerinden ötürü yargılamadım.. yargılayanlarıda sevmem. kimse büyük konusmasın..oLmam ya da Allah korusun yanımda dolastrmam deyip.. o kişiye özel birşeydir. beni Konustuğum kişinin cinsel durumu siyası durumu hayati durumu ilgilendrmez.. sözüne güvenilir mi ? insan mı ? hayat dolumu ? Saygıyı hakediyor mu ? bana ii bir arkadas olur mu .. bunlar ilgilendirir. Kalkıpda cinsel Tercihinden dolayı bi insanı küçümsemem
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.