es cincel kisilerle arkadas olurmusunuz???

olurum neden olmıyım ama uzak durmakta fayda var yinede yanılır yakınırda bana ykalaşırsa kafasını gövdesinden ayrrım bu sefer

Hoş görürüm kimseye karışamam:D
Metal grubum olduğu için sık sık o tür insanlarla karşılaşıyorum belirli bi seviye içindede arkadaş olabiliyorum..yani bu olaya şu açıdan bakılırsa her erkek her kıza sarkmaz:D onlarda herkese salça olmazlar:D

hmmm escinsel biriyle arkadaslik yapmam ama arkadasim ise ve sonradan escinsel olduysa arkadasligimi devam ediririm ve davranislarima dikkat ederim sonra benide escinsel sanarlar mahallenin dedikoducu yengeleri :D

ama erkek ecsinsel oldugunda cok komik gösüküyor bir kere görmüsdüm.öpüsüyorlardi yaa

Hayatm boyunca kmseyi secimlerinden ötürü yargılamadım.. yargılayanlarıda sevmem. kimse büyük konusmasın..oLmam ya da Allah korusun yanımda dolastrmam deyip.. o kişiye özel birşeydir. beni Konustuğum kişinin cinsel durumu siyası durumu hayati durumu ilgilendrmez.. sözüne güvenilir mi ? insan mı ? hayat dolumu ? Saygıyı hakediyor mu ? bana ii bir arkadas olur mu .. bunlar ilgilendirir. Kalkıpda cinsel Tercihinden dolayı bi insanı küçümsemem ;)

Eşcinsellik Lut kavminin helakına neden olan fiildir. Kuranı Kerim'de kesin olarak yasaklanmıştır. Yani bir tercih değil sapıklıktır.

---> es cincel kisilerle arkadas olurmusunuz???

saygı duyarım ama arkadaşlığımı keserim bitane var öle biri

sarktı bana

böle oldu işte sayaqıda yedi ama o ayrı konu :D

aboow korkarım ben arkadas neyim oLmam :D:D

Hayatm boyunca kmseyi secimlerinden ötürü yargılamadım.. yargılayanlarıda sevmem. kimse büyük konusmasın..oLmam ya da Allah korusun yanımda dolastrmam deyip.. o kişiye özel birşeydir. beni Konustuğum kişinin cinsel durumu siyası durumu hayati durumu ilgilendrmez.. sözüne güvenilir mi ? insan mı ? hayat dolumu ? Saygıyı hakediyor mu ? bana ii bir arkadas olur mu .. bunlar ilgilendirir. Kalkıpda cinsel Tercihinden dolayı bi insanı küçümsemem ;)

katılıorum :1:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri