aynısını yazıcaktım aynen .ßendn uzak aLLaha yakın oLsnlar.
Tercih meseLesi Evet.
Sapıtmada olabiLir asLında
Karışık bi durum.
Kişiden kişiye değişir.
ne yanına gıderım ne de yanıma gelebılır
hosgorulu fılanda olmam acıkcası
eşcinsel olanların ruhsal sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum....
tercih meselesi olarakta görmüyorum...
Allah insanoğlunu ya erkek yaratmıştır ya da kadın... erkek olarak yaratılmışsan,,erkek gibi yaşayacaksın..ya da kadın olarak yaratıldıysan kadın gibi...
Arkadaş olurmuyum_?
hayır olmam....
kimlerle beraber olursanız,,,sizde onlardansınızdır...
Aslında bu lafta yanlış...evet cok dogru bana arkadasini söyle sana kim oldugunu söyleyim dememisler bosuna....
©ﻕΞתς яΞiš;1080309' Alıntı:Aslında bu lafta yanlış...
Hiç doğruluk payı yok bence benimle zıt karaktarde olan o kadar arkadaşım varki ama gül gibi geçiniyoruz ne o bana benzer nede ben ona
©ﻕΞתς яΞiš;1080309' Alıntı:Aslında bu lafta yanlış...
Hiç doğruluk payı yok bence benimle zıt karaktarde olan o kadar arkadaşım varki ama gül gibi geçiniyoruz ne o bana benzer nede ben ona
zaten lafım sana değildiki yazdığını onaylıyorum ben gülceye demiştim ama neysepeygamber efendimizin ümmetinden isteğidir....
DOĞRU kişilerle arkadaş olunuz...kimlerle beraberseniz,,sizde onlardansınızdır...
zıt karakterde olup iyi anlaşıo olabilirsiniz..
zıt karakterli olanlarda anlaşabilir ki...
benim sölemek istediğim.. eşcinsellik,din ve siyasi vs. görüş ayrılıklarıdır....
harikasın gülce....
evet hz.lutun kavmi de eşcinsellik yüzünden helak olmadı mı _?
©ﻕΞתς яΞiš;1080330' Alıntı:zaten lafım sana değildiki yazdığını onaylıyorum ben gülceye demiştim ama neyse
©ﻕΞתς яΞiš;1080333' Alıntı:aferin canım güzel bi araştırma bravo
e birazcık öyle olduhahaha
yok anladım ona söylediğinii de .....
atladım sanırım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.