es cincel kisilerle arkadas olurmusunuz???

GülCe1

Bayan Üye
evet arkadaslar artik günümüzde es cinselik kendisini her yerde gösteriyor hatta önceki gibi yadirganmiyorda peki sizler es cinseligi hos görüyormusunuz yani es cincel kisilerle arkadas olurmusunuz???
düsüncelerinizi bekliyorum:)

:) ya hersey kader kismetirde bu es cinselik tam olarak nedir hastalik mi yoksa daha cok tarcih mi yani sapitma mi?

ama hersey bir yana ögle kisilerden igreniyorum malesef artik disarlarda cok görüyoruz...

:) ya hersey kader kismetirde bu es cinselik tam olarak nedir hastalik mi yoksa daha cok tarcih mi yani sapitma mi?

ama hersey bir yana ögle kisilerden igreniyorum malesef artik disarlarda cok görüyoruz...

Tercih meseLesi Evet.

Sapıtmada olabiLir asLında:D
Karışık bi durum.

Kişiden kişiye değişir.

olurmuyum bilemem ama onlara saygı duyuyorum sonuçta öle yaratılmışlar bunun neresi ayıpki onlarında kendi yaşamları olmalı die düşünüyorum yarının ne olacagını kimse bilemez saygı duyarım ama dost olurmuyum bilemem

olurmuyum bilemem ama onlara saygı duyuyorum sonuçta öle yaratılmışlar bunun neresi ayıpki onlarında kendi yaşamları olmalı die düşünüyorum yarının ne olacagını kimse bilemez saygı duyarım ama dost olurmuyum bilemem
nasıl yani :189:
eşsincel diye bir cinsiyet yoktur. ne yaratılmasından bahsediyosun anlamadım? insanların sonradan sapıtmalarından sonra olan bişey bu :D

©ﻕΞתς яΞiš;1078998' Alıntı:
nasıl yani :189:
eşsincel diye bir cinsiyet yoktur. ne yaratılmasından bahsediyosun anlamadım? insanların sonradan sapıtmalarından sonra olan bişey bu :D

o senn görüşün öle bile olsa kendi yaşamları bundan sanane bnane bize neki saygı duymak lazım hem en yakın arkdaşının öle olmadığıjnı nerden biliyosunki alnında yazmıyo sonuçta ne yaparsın arkadaşlığını kesermisin

öLemi yaratıLmışlar :D

Yoksa YaratıLdıkLarı şekLini değiştirmek mi istiyorlar? :D

öLemi yaratıLmışlar :D

Yoksa YaratıLdıkLarı şekLini değiştirmek mi istiyorlar? :D

orası kendi secimleri ALLAH ve kul arasındındadır bulaşmm işimde olmaz kimseyi yadırgamam ben saygı duyarım ki duyuyorum kendi secimleri sonuçta bna bi yararları ve zararları yok

©ﻕΞתς яΞiš;1079011' Alıntı:
valla benim arkadaşlarım delikanlıdır öyle bişey olması imkansız ;)

o kadar emn olma bnce ama neyse ya tyartışmaya değmez senn görüşünede saygım var escinsellerede ama buyuk konuşmamak lazım

teşekkurler

öyLe kisiLere saygı duyarim.

Bana sarkmaması haLinde arkadas oLabiliriz.

Fazla abartmadan cünki

arkadas ayagı ... :eek:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri