ya hersey kader kismetirde bu es cinselik tam olarak nedir hastalik mi yoksa daha cok tarcih mi yani sapitma mi?
ama hersey bir yana ögle kisilerden igreniyorum malesef artik disarlarda cok görüyoruz...
Tercih meseLesi Evet.
Sapıtmada olabiLir asLında
Karışık bi durum.
Kişiden kişiye değişir.
nasıl yani :189:olurmuyum bilemem ama onlara saygı duyuyorum sonuçta öle yaratılmışlar bunun neresi ayıpki onlarında kendi yaşamları olmalı die düşünüyorum yarının ne olacagını kimse bilemez saygı duyarım ama dost olurmuyum bilemem
©ﻕΞתς яΞiš;1078998' Alıntı:nasıl yani :189:
eşsincel diye bir cinsiyet yoktur. ne yaratılmasından bahsediyosun anlamadım? insanların sonradan sapıtmalarından sonra olan bişey bu
öLemi yaratıLmışlarolurmuyum bilemem ama onlara saygı duyuyorum sonuçta öle yaratılmışlar bunun neresi ayıpki onlarında kendi yaşamları olmalı die düşünüyorum yarının ne olacagını kimse bilemez saygı duyarım ama dost olurmuyum bilemem
öLemi yaratıLmışlar
Yoksa YaratıLdıkLarı şekLini değiştirmek mi istiyorlar?
©ﻕΞתς яΞiš;1079011' Alıntı:valla benim arkadaşlarım delikanlıdır öyle bişey olması imkansız
hahahahahahaöyLe kisiLere saygı duyarim.
Bana sarkmaması haLinde arkadas oLabiliriz.
Fazla abartmadan cünki
arkadas ayagı ...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.