---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Nefesimi tutabildiğim kadar unuturum seni..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,001 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Nefesimi tutabildiğim kadar unuturum seni..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,002 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kaldır kapağı bak kimler can çekişiyor cennette. Kim çoktan ölmüş kim diri kendi cehenneminde !
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kaldır kapağı bak kimler can çekişiyor cennette. Kim çoktan ölmüş kim diri kendi cehenneminde !
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,003 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Iki seçeneğin var. Ya kal Ya da gitme. Özdemir Asaf
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,004 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Bazı aşklar bitmesi için yaşanır. Bazı doğum günleri kötü geçer. Bazı romeolar julietleri iplemez. Boşver Kim aşktan Ölmüş ki !" Küçük İskender
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Bazı aşklar bitmesi için yaşanır. Bazı doğum günleri kötü geçer. Bazı romeolar julietleri iplemez. Boşver Kim aşktan Ölmüş ki !" Küçük İskender
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,005 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ayrıldıktan sonra hiç özür falan dileme benden beni kaybettigine göre kesin özürlüsündür zaten.. Küçük İskender
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ayrıldıktan sonra hiç özür falan dileme benden beni kaybettigine göre kesin özürlüsündür zaten.. Küçük İskender
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,006 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Yağmur komünisttir çünkü herkese eşit yağar. Rüzgar ise kapitalisttir zayıf olanı yıkar." Ernesto Che Guevara
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Yağmur komünisttir çünkü herkese eşit yağar. Rüzgar ise kapitalisttir zayıf olanı yıkar." Ernesto Che Guevara
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,007 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ve sen kadın ! Bir zamanlar Ölüp bittiğim adama iyi bak. ♥ !!
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ve sen kadın ! Bir zamanlar Ölüp bittiğim adama iyi bak. ♥ !!
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,008 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Tanımadan nefret edebileceğiniz tek kişi Sevdiğiniz kişinin sevdiği kişidir.."
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Tanımadan nefret edebileceğiniz tek kişi Sevdiğiniz kişinin sevdiği kişidir.."
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,009 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Meleklerin tek günahı şeytana aşık olmakmış
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,010 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Aşk'a gebe kalmıştık bizimki düşüktü ..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,011 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bugun de içimdeki sızıyı yokladın eksik olma sevgilim.
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,012 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Sahte mutluluk başimi yastığa koyduğumda maskesini düşürdü..
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Sahte mutluluk başimi yastığa koyduğumda maskesini düşürdü..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,013 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kesinlikle'yalnızlık' bu alfabenin en çok kullanılan harfidir..
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kesinlikle'yalnızlık' bu alfabenin en çok kullanılan harfidir..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,014 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Iyiler Mutlaka Kazanır" ise Hayatın Mantığı Senin Benim Olmayışın ; Kötü Olduğumun Kanıtı .
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Iyiler Mutlaka Kazanır" ise Hayatın Mantığı Senin Benim Olmayışın ; Kötü Olduğumun Kanıtı .
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,015 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Çok değil ahımın tutacağı kadar seviyorum seni.
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,016 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kimin için yanıp tutuşursan tutuş dumanın hep beni bulacak; Ve sen en çok benim burnumda tüteceksin.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kimin için yanıp tutuşursan tutuş dumanın hep beni bulacak; Ve sen en çok benim burnumda tüteceksin.
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,017 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Herkes gibi olmak uğruna içimizdeki çocuğu yalnızlaştırmaya modernizm denir...
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Herkes gibi olmak uğruna içimizdeki çocuğu yalnızlaştırmaya modernizm denir...
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,018 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Herşeye rağmen düşmana inat yaşayacağız.Yarın bizim çünkü... Yılmaz Güney
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Herşeye rağmen düşmana inat yaşayacağız.Yarın bizim çünkü... Yılmaz Güney
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,019 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Senin hep seni seviyorum "ama"ların vardı benim ise "ama seni seviyorum"larım
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Senin hep seni seviyorum "ama"ların vardı benim ise "ama seni seviyorum"larım
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #1,020 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ - İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır. "
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ - İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır. "