---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ 'Yan yana' kelimesi ayrı yazılıyor Biz 'sımsıkı'olalım.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #961 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ 'Yan yana' kelimesi ayrı yazılıyor Biz 'sımsıkı'olalım.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #962 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Aklima gelme Yanim daha müsait..
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #963 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Ayağın taşa takıldığında "Allah kahretsin" bile dememelisin Dua etmelisin ki taşa takılan bi ayağın var."
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Ayağın taşa takıldığında "Allah kahretsin" bile dememelisin Dua etmelisin ki taşa takılan bi ayağın var."
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #964 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ " Gitme mal !" demek varken "gitme kal" demek zoruma gidiyor arkadaş.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ " Gitme mal !" demek varken "gitme kal" demek zoruma gidiyor arkadaş.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #965 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ - Sayın KALP ; Her şeye kırılıp üzülmeyi bırak artık ... Senin görevin kan pompalamak. Silkelen ve kendine gel .... Saygılarımla.. BEYİN.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ - Sayın KALP ; Her şeye kırılıp üzülmeyi bırak artık ... Senin görevin kan pompalamak. Silkelen ve kendine gel .... Saygılarımla.. BEYİN.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #966 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ - Teşekkürler annesi Oğlun hayatımın en güzel hediyesi. ♥
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #967 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bazılarını Anlamak Mümkün Değil. Bazılarını İse Anlatmak. M.DURSUN
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bazılarını Anlamak Mümkün Değil. Bazılarını İse Anlatmak. M.DURSUN
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #968 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Hiç Bir Hekim 'İlk Göz Ağrısına' Çare Bulamaz. Fuat ÇAKIR
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #969 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Dudağının Kenarına Yalan Bulaşmış. Kim Bilir Ne Haltlar Yedin Yine. Ebrar Yasemin KURT
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Dudağının Kenarına Yalan Bulaşmış. Kim Bilir Ne Haltlar Yedin Yine. Ebrar Yasemin KURT
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #970 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Pardon.. Kalbim gözlerinizi bir yerden tanıyacak gibi oldu da Acaba daha önce siz de ihanet etmiş miydiniz bana? C.Dadaş
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Pardon.. Kalbim gözlerinizi bir yerden tanıyacak gibi oldu da Acaba daha önce siz de ihanet etmiş miydiniz bana? C.Dadaş
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #971 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Özetlemek gerekirse insanoğlu çok görgüsüz. Gelip ulu orta kalbinizin ortasına sıçıyor. E.Çetin
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Özetlemek gerekirse insanoğlu çok görgüsüz. Gelip ulu orta kalbinizin ortasına sıçıyor. E.Çetin
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #972 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İki Cambazı Aynı Anda Oynatan Tek İptir; Aşk.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #973 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Yüreğimin dibine kadar yolun var gel.. ♥
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #974 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Aslında ayrılıklar bile mutlu edebilir beni Mesela bir tarafından sen tutsan ve ikiye ayırsak simiti..
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Aslında ayrılıklar bile mutlu edebilir beni Mesela bir tarafından sen tutsan ve ikiye ayırsak simiti..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #975 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Aslında vazgeçemediğim 'O' değildi alışkanlığımdı..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #976 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bir bıçak yarasıyla yürümeye hatta koşmaya çalışmaktı ayrılık acısı..
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bir bıçak yarasıyla yürümeye hatta koşmaya çalışmaktı ayrılık acısı..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #977 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ne kadar uzağa gittin ki beklemekle geçmiyor..
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #978 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ sustum .. /"cokca konusuyorsun" derken annem bilmedi ceneme vurdu hasret . .
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ sustum .. /"cokca konusuyorsun" derken annem bilmedi ceneme vurdu hasret . .
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #979 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bazen evi arabayı satıp şöyle bi deniz kenarına yerleşeyim diyorum tabi bunun için önce ev ve araba almam gerek.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bazen evi arabayı satıp şöyle bi deniz kenarına yerleşeyim diyorum tabi bunun için önce ev ve araba almam gerek.
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Kas 2011 #980 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Çizgi filmlerden öğrendiğim en şaşırtıcı gerçeklerden biri de şudur ki boşlukta koştuğunu anlayana kadar düşmezsin.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Çizgi filmlerden öğrendiğim en şaşırtıcı gerçeklerden biri de şudur ki boşlukta koştuğunu anlayana kadar düşmezsin.