Mus_MuscuLus
Kayıtlı Üye
hepsi boş düşünceler hahaha
![]() |
![]() |
evet gördüğünüz gibi asimile olmuş biri![]()
kültürünüz türklüğünüz o benim kültürümse seninde kültürün o benim tüklüğümse seninde türklüğün sen o iki kavramı savunman yerine ne yapıyorsun![]()
daha fazla uzatmaya gerek yok selametle
hepsi boş düşünceler hahaha
Yanı sımdı sen kupe takmıssın o kupe takmamıs cokda umrumda degılAma yanı o kadarda katı dusunmemek lazım. Kupe takanın erkeklıgınden suphe ederım fln yanlıs tabirler.
konu burada küpe erkeğe yakışırmı yakışmaz mı değil daha fazla uzatmayalım©ﻕΞתς яΞiš;1071592' Alıntı:evet tartışma konusu basit arkadaşlar ! Erkek küpe takar mı ? takması normal mi? dinimizce helal mi haram mı? vs. buyurun tartışmaya açık bir konu...
ii ki boyle dusunuyorum ve dusuncemden gurur duyuyorumYanı sımdı sen kupe takmıssın o kupe takmamıs cokda umrumda degılAma yanı o kadarda katı dusunmemek lazım. Kupe takanın erkeklıgınden suphe ederım fln yanlıs tabirler.
ii ki boyle dusunuyorum ve dusuncemden gurur duyuyorum
Dedim yaa biri çıksa ben takıyrm ama erkeğim ıspatlim dese hepsi saf saf kalır boş konusuo bu erkkler her zmn ...![]()
o sekılde erkeklıgını ıspatlayan kısıler erkekmıdır acabaDedim yaa biri çıksa ben takıyrm ama erkeğim ıspatlim dese hepsi saf saf kalır boş konusuo bu erkkler her zmn ...![]()
ufak kaymamıakın adı üzerinde tartısalım bizde tarısıyoruz işte ister istemez ufak kaymalar oluo fikrini sölediysen tartısmakda sacma gelıosa...anladın sen onu![]()
konu burada küpe erkeğe yakışırmı yakışmaz mı değil daha fazla uzatmayalım
ii ki boyle dusunuyorum ve dusuncemden gurur duyuyorum
ufak kaymamı![]()
tartısmayı severim ama gerici bir kafa nasıl tartışabilir ki![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.