Böyle dostluklar kazanmış olman ne güzel
İşte düşlerforumun bu özelliği en güzeli...
Ben de burdaki herkesi seviyorum...
Ben de seni seviyorum Emre...
:106::106::106:
eyvallah kardesım
canımsınız
nazlım
inci sen beyza halıme dıger 2 uyuz erkek
ve dıgerlerı
hiç bişi anlamıdım valla ne demek istiosunnuz kii ? çok garip arkadaşlarını söyledin demi byyy çıkıom by
Eyvallah kardesım guzel konu kardesım
çok gsL itiraf MeLih
Allah hiç bozmasn dostLugunuzu inş.
çok güsel olmuş cnm çok duygulandm
benim sende hakım yok cnm senin bende hakkın var inşallah hayatınız boyunca mutlu olursunuz
hakkını hellal et cnm
Yaa yazıyı okurken çok duygulandım :19: Dostluğunuz hiç bitmesin (Allah göstermesin) öldükten sonra bile... Hakkımı sonuna kadar helal ediyorum zaten senin için çok birşey yapamadım Önemli olan senin helal etmen ... Rabbim herkeze sizin gibi DOST olmayı nasip etsin. Şunu unutma bu toplumda sizin gibi birbirlerine canı gönülden kenetlenmiş sıkı DOSTLAR olduğu sürece ASLA yıkılmazz...Böyle güzel itirafda bulunduğun için çook teşekkürler.. DOSTLUĞUNUZ HİÇ BOZULMASIN ...ÖMÜR BOYU MUTLU OL
Evet. Umarım TadarsınSevmek ve SeviLmek GüzeL oLsa geRek
иαzlı;1878192' Alıntı:ben de seni sewiyorum MeLih...
иαzlı;1878192' Alıntı:yani şükür hatırLamşsın beni
şaka bi yana ben zaten dostLarına bu derece hatta daha fazLa kenetLendiğini biLiyorum.yeri geLdi bu sebepten doLayı çok kaLbini kırdım bunu da biLiyorum neyse onLar gerçekten çok şansLı ..
umarım bu dostLuğunuz hiç bozuLmaz ki bozuLacağını da sanmıyorum payLaştığın için tşkrLer cnm
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.