endLesS'dan Buyuk İtiraf (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> endLesS'dan Buyuk İtiraf (=

uyuscuk amacın bni duygulandırmaksa bunu başarıyosun :)
bnm hakkımda bu düşüncelere sahip olduğunu biliyodum canım arkadaşım bnm senin gibi birini tanıdığım için dünyanın en şanslı kişileri arasındayım sen gercekten çok mukemmel birisin sevdiklerin için yapamıyacagın şey yok bunu çok ii biliyorum :)
bu kadar çok koruyucu olduğun içinde teşekkur ederim şu forumda başıma gelen en güzel olaydan birisi sen ve senn gibi bikaç kişiyi daha tanıyo olmam

teşekkur ederim uyus yaratık
seviyoruz seni :)

hiç bişi anlamıdım valla ne demek istiosunnuz kii ? çok garip arkadaşlarını söyledin demi byyy çıkıom by

guzel konu kardesım

çok güsel olmuş cnm çok duygulandm:(

benim sende hakım yok cnm senin bende hakkın var inşallah hayatınız boyunca mutlu olursunuz

hakkını hellal et cnm

Son düzenleme:

Yaa yazıyı okurken çok duygulandım :19: Dostluğunuz hiç bitmesin (Allah göstermesin) öldükten sonra bile... Hakkımı sonuna kadar helal ediyorum :) zaten senin için çok birşey yapamadım :( Önemli olan senin helal etmen ... Rabbim herkeze sizin gibi DOST olmayı nasip etsin. Şunu unutma bu toplumda sizin gibi birbirlerine canı gönülden kenetlenmiş sıkı DOSTLAR olduğu sürece ASLA yıkılmazz...Böyle güzel itirafda bulunduğun için çook teşekkürler.. DOSTLUĞUNUZ HİÇ BOZULMASIN ...ÖMÜR BOYU MUTLU OL :)

Böyle dostluklar kazanmış olman ne güzel :)

İşte düşlerforumun bu özelliği en güzeli...:)
Ben de burdaki herkesi seviyorum...:)
Ben de seni seviyorum Emre...;)

:106::106::106:

ben de seni sewiyorum MeLih... ;) :D

:)

eyvallah kardesım ;)

canımsınız :)

nazlım

inci sen beyza halıme dıger 2 uyuz erkek :D

ve dıgerlerı ;)

yani şükür hatırLamşsın beni :D

şaka bi yana ben zaten dostLarına bu derece hatta daha fazLa kenetLendiğini biLiyorum.yeri geLdi bu sebepten doLayı çok kaLbini kırdım bunu da biLiyorum :eek: neyse onLar gerçekten çok şansLı .. :)

umarım bu dostLuğunuz hiç bozuLmaz ki bozuLacağını da sanmıyorum :) payLaştığın için tşkrLer cnm :)

hiç bişi anlamıdım valla ne demek istiosunnuz kii ? çok garip arkadaşlarını söyledin demi byyy çıkıom by

Sen Anlamazsın :D

guzel konu kardesım
Eyvallah kardesım :)

çok gsL itiraf MeLih :)
Allah hiç bozmasn dostLugunuzu inş. :)

inş tesekkur ederım :)
çok güsel olmuş cnm çok duygulandm:(
benim sende hakım yok cnm senin bende hakkın var inşallah hayatınız boyunca mutlu olursunuz

hakkını hellal et cnm

Eyvallah. Hakkımız Her Zaman Herkese Helaldir :)

Yaa yazıyı okurken çok duygulandım :19: Dostluğunuz hiç bitmesin (Allah göstermesin) öldükten sonra bile... Hakkımı sonuna kadar helal ediyorum :) zaten senin için çok birşey yapamadım :( Önemli olan senin helal etmen ... Rabbim herkeze sizin gibi DOST olmayı nasip etsin. Şunu unutma bu toplumda sizin gibi birbirlerine canı gönülden kenetlenmiş sıkı DOSTLAR olduğu sürece ASLA yıkılmazz...Böyle güzel itirafda bulunduğun için çook teşekkürler.. DOSTLUĞUNUZ HİÇ BOZULMASIN ...ÖMÜR BOYU MUTLU OL :)

Eyvallah tesekkur ederım :)
Sevmek ve SeviLmek GüzeL oLsa geRek :p
Evet. Umarım Tadarsın
иαzlı;1878192' Alıntı:
ben de seni sewiyorum MeLih... ;) :D
иαzlı;1878192' Alıntı:
yani şükür hatırLamşsın beni :D

şaka bi yana ben zaten dostLarına bu derece hatta daha fazLa kenetLendiğini biLiyorum.yeri geLdi bu sebepten doLayı çok kaLbini kırdım bunu da biLiyorum :eek: neyse onLar gerçekten çok şansLı .. :)

umarım bu dostLuğunuz hiç bozuLmaz ki bozuLacağını da sanmıyorum :) payLaştığın için tşkrLer cnm :)

tesekkurler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri