---> En Son Ne Zaman ? Aferin. Hatırlamıyorum En son ne zaman ağladın ? xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 1 May 2011 #61 ---> En Son Ne Zaman ? Aferin. Hatırlamıyorum En son ne zaman ağladın ? xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 May 2011 #63 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum xD En son ne zaman gülme krizine girdin ?
G Gülümse. Bayan Üye 1 May 2011 #64 ---> En Son Ne Zaman ? Bu gün . En son ne zaman asla yapmam dediğin bir şeyi yaptın?
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 May 2011 #66 ---> En Son Ne Zaman ? Off neden düzenleyemiyoruz mesajları ! :M Dün çıktım dışarı of xD En son ne zaman asla yapmam dediğin bir şeyi yaptın? Genişletmek için tıkla ... 2 ay önce. En son ne zaman küfür ettin ?
---> En Son Ne Zaman ? Off neden düzenleyemiyoruz mesajları ! :M Dün çıktım dışarı of xD En son ne zaman asla yapmam dediğin bir şeyi yaptın? Genişletmek için tıkla ... 2 ay önce. En son ne zaman küfür ettin ?
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 May 2011 #68 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum telefon nerde onu bile bilmiyorum. En son ne zaman bağıra çağıra şarkılar söyledin ? (İyice karman çorman oldu mesajlar gidiyorum ben burdan xD)
---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum telefon nerde onu bile bilmiyorum. En son ne zaman bağıra çağıra şarkılar söyledin ? (İyice karman çorman oldu mesajlar gidiyorum ben burdan xD)
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #70 ---> En Son Ne Zaman ? 2 hafta önce. En son ne zaman sınava çalıştın ?
A Adelia Bayan Üye 2 May 2011 #71 ---> En Son Ne Zaman ? seneler önce.. en son ne zaman köseye sıkıstıgını hssettin
Nuri alco Banned 3 May 2011 #73 ---> En Son Ne Zaman ? Gece. En son ne zaman birine 'Hak ettiğini' verdin.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 3 May 2011 #75 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum En son ne zaman saçma bir soru sordun?
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 3 May 2011 #79 ---> En Son Ne Zaman ? 2 ay faLan olDu en son ne zaMan keNDin için güzeL bişey yaPTın ?
' Kontes.. Bayan Üye 9 May 2011 #80 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum uzun süre oldu... En son ne zaman ağladın?