---> En Son Ne Zaman ? 3 hafta oluyor... En Son Nezaman birini kizkandin ?
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Mar 2011 #21 ---> En Son Ne Zaman ? 3 hafta oluyor... En Son Nezaman birini kizkandin ?
55busra55 Bayan Üye 29 Mar 2011 #22 ---> En Son Ne Zaman ? htrlamıyorum en son ne zaman yemek yaptın ??
` Nur ~ Bayan Üye 29 Mar 2011 #23 ---> En Son Ne Zaman ? waLLa bi patates kızartmıştım ama 2 hafta falan oldu galiba xD En son ne zaman televizyon izledin ?
---> En Son Ne Zaman ? waLLa bi patates kızartmıştım ama 2 hafta falan oldu galiba xD En son ne zaman televizyon izledin ?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #28 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum... En son ne zaman içten bir kahkaha attın?
okeanos Banned 30 Mar 2011 #29 ---> En Son Ne Zaman ? sanırım 5gün oldu... en son nezamanbiri için tamamdır dedin?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #30 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum.. Belki de hiç!! En son ne zaman buraya kadarmış dedin?
okeanos Banned 30 Mar 2011 #31 ---> En Son Ne Zaman ? baya oldu... vazgeçmek zorunda kaldığım bi anımda hayata sen kazandın buraya kadarmış dedim.... en son ne zaman kalbin ısındı?
---> En Son Ne Zaman ? baya oldu... vazgeçmek zorunda kaldığım bi anımda hayata sen kazandın buraya kadarmış dedim.... en son ne zaman kalbin ısındı?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #32 ---> En Son Ne Zaman ? Uzun bir zaman önce... En son ne zaman birinden vazgeçmek zorunda kaldın?
okeanos Banned 30 Mar 2011 #33 ---> En Son Ne Zaman ? 6 ay kadar önce en son nezaman bi kalbi istedin?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #34 ---> En Son Ne Zaman ? Aylar aylar önce En son ne zaman bir kalbe girmek istedin?
okeanos Banned 30 Mar 2011 #35 ---> En Son Ne Zaman ? hatırlamıyorum ve sanırım bundan biraz korkuyorum aşık mısın?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #36 ---> En Son Ne Zaman ? Çok isterdimmm En son ne zaman bu aradığım kişi olabilir mi dedin?
okeanos Banned 30 Mar 2011 #37 ---> En Son Ne Zaman ? yeni bir hata istemediğimden, bu tarz cümlelerden uzak durmak istiyorum. o kişi beni bulsun en son nezaman, yaşadığını hissettin?
---> En Son Ne Zaman ? yeni bir hata istemediğimden, bu tarz cümlelerden uzak durmak istiyorum. o kişi beni bulsun en son nezaman, yaşadığını hissettin?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #38 ---> En Son Ne Zaman ? Hayata gözlerimi ilk açtığım gün En son ne zaman uyumalıyım artık dedin?
okeanos Banned 30 Mar 2011 #39 ---> En Son Ne Zaman ? hep diyorum da yapamıyorum ki xD en son ne zaman gerçekten dinlenebildin?
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #40 ---> En Son Ne Zaman ? Geçtiğimiz hafta sonu az biraz işte En son ne zaman birinden seni mutlu eden şeyler duydun?
---> En Son Ne Zaman ? Geçtiğimiz hafta sonu az biraz işte En son ne zaman birinden seni mutlu eden şeyler duydun?