---> En Son Attığınız Mesaj ? Tanıyamadım ya ?
Bisquitte* Bayan Üye 3 Ağu 2011 #522 ---> En Son Attığınız Mesaj ? hmm üzücü bir durum olmus senin acindan,yardim edebilcegim birsey varsa söyle mutlaka
---> En Son Attığınız Mesaj ? hmm üzücü bir durum olmus senin acindan,yardim edebilcegim birsey varsa söyle mutlaka
Sibel1 Bayan Üye 4 Ağu 2011 #531 ---> En Son Attığınız Mesaj ? ağlama m*l... nolcak şimdi.. benim bilidğimi çaktrma barii
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #533 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Ada ramazan boyunca iptal hacım .d
'Gülümse :D Prenses 4 Ağu 2011 #534 ---> En Son Attığınız Mesaj ? beyaz pantolon kırmızı topuklum üstüne mickili tsortüm varya onu
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #538 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Yine mi ?
Sibel1 Bayan Üye 5 Ağu 2011 #539 ---> En Son Attığınız Mesaj ? apt*l o kadar şey söyledin.. ne diye msj atcam artık.. hiç bişy değişmedi ztn.. hala öle ama bitti bu kdr.. olmyck duaya amin demiyorz..
---> En Son Attığınız Mesaj ? apt*l o kadar şey söyledin.. ne diye msj atcam artık.. hiç bişy değişmedi ztn.. hala öle ama bitti bu kdr.. olmyck duaya amin demiyorz..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #540 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Tamam hacım takma kafana