---> En Son Attığınız Mesaj ? tamam yarın aksam bekliyorummmm :D
OlDsToNeGirL Banned 5 Ağu 2011 #547 ---> En Son Attığınız Mesaj ? iyilik fıstıgım senden nbr hee remzi :Ç
Sibel1 Bayan Üye 6 Ağu 2011 #548 ---> En Son Attığınız Mesaj ? biliyorum.. dün haberim yoktu ayrıldığınızdan.. eylül anlattı işte böyle böyle diye..
---> En Son Attığınız Mesaj ? biliyorum.. dün haberim yoktu ayrıldığınızdan.. eylül anlattı işte böyle böyle diye..
AySe^^ Bayan Üye 6 Ağu 2011 #549 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Bütün gece sinekler yemiş içmişler kanımı Sonra da kansızsın diyorlar uykumun içine ettiler ya.
---> En Son Attığınız Mesaj ? Bütün gece sinekler yemiş içmişler kanımı Sonra da kansızsın diyorlar uykumun içine ettiler ya.
Sibel1 Bayan Üye 6 Ağu 2011 #550 ---> En Son Attığınız Mesaj ? he sorunlu ama .d 96 lı .d fazla küçük değil.. yengem zorla yolladı kalsında uzaklaşsın ortamdan diye.. takıldığı bi oğlan varmışta
---> En Son Attığınız Mesaj ? he sorunlu ama .d 96 lı .d fazla küçük değil.. yengem zorla yolladı kalsında uzaklaşsın ortamdan diye.. takıldığı bi oğlan varmışta
Sevda'Lı Bayan Üye 6 Ağu 2011 #551 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Adnanı gördüm kanka. Ne işin var burda dedim dolanıyom dedi .d sonrada giderken hesapmı vercez lan sana dediii at işte .d
---> En Son Attığınız Mesaj ? Adnanı gördüm kanka. Ne işin var burda dedim dolanıyom dedi .d sonrada giderken hesapmı vercez lan sana dediii at işte .d
LityuM Bayan Üye 6 Ağu 2011 #553 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Her şey yolundaysa beni çaldır.En azından bunu yap benim için.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 Ağu 2011 #557 ---> En Son Attığınız Mesaj ? İyi akşamlar dostum ?
BooB Banned 6 Ağu 2011 #560 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Neyı dınlıcem onada nasıl melegım dedığını mı !.