---> En Son Attığınız Mesaj ? Sms yok ama zorla mesaj attırıyosun kes artık
LoKuMuM<3 Bayan Üye 19 Mar 2011 #381 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Sms yok ama zorla mesaj attırıyosun kes artık
' Kontes.. Bayan Üye 26 Mar 2011 #384 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Saçmaladığının farkındamısın? Gizlim saklım yok. Sadece bazı şeyleri içimde yaşıyorum kuzum. senle ilgili değil.
---> En Son Attığınız Mesaj ? Saçmaladığının farkındamısın? Gizlim saklım yok. Sadece bazı şeyleri içimde yaşıyorum kuzum. senle ilgili değil.
' Kontes.. Bayan Üye 26 Mar 2011 #386 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Sorunlu varlığım ben bilmiyomusun yavrukuş
okeanos Banned 30 Mar 2011 #394 ---> En Son Attığınız Mesaj ? içmeyiver ölmezsin, hatta daha uzun yaşarsın
okeanos Banned 30 Mar 2011 #395 ---> En Son Attığınız Mesaj ? beni numara dğişikliğine zorlamazsan çok daha iyi olurum!
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #398 ---> En Son Attığınız Mesaj ? eve gelince zile bas
LoKuMuM<3 Bayan Üye 30 Mar 2011 #399 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Ya trip falan yapmıyorum sadece sürekli mesajlaşmak zorundamıyız bunu anlamıyorum ?
---> En Son Attığınız Mesaj ? Ya trip falan yapmıyorum sadece sürekli mesajlaşmak zorundamıyız bunu anlamıyorum ?